δρόμος

Τις τελευταίες ημέρες συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κάνει κοπή δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου στο ύψος των Κρηνίδων, στην Εθνικό οδό Καβάλας - Δράμας.

 

οβαρές ζημιές προκάλεσε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο μετά τις Καμάρες στην περιοχή του Καρνάγιου ένα φωτιστικό που ξεκόλλησε από κολώνα του δρόμου το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου.

Έπεσαν οι υπογραφές για το οδικό έργο της αναβάθμισης του κάθετου άξονα Δράμα-Καβάλα. Ανάδοχο είναι το σχήμα ΙΝΤΕΡΚΑΤ-ΤΕΚΑΛ με ποσοστό έκπτωσης 14%.

Την αγανάκτησή του για την κατάσταση του οδικού δικτύου στην εθνική οδό Λιμένα – Λιμεναρίων στο ύψος της περιοχής «Κλίσμα» εξέφρασε με δυο φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Θάσου Λάμπρος Λαμπρινίδης.

Την άμεση παρέμβαση του Δήμου Θάσου, ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον καταστραμμένο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δρόμο, που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στη Θάσο.

Για το σχέδιο του για την ολοκλήρωση μεγάλων έργων υποδομής στις συγκοινωνίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών, μιλά ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο παρουσιάζουν τα όσα αναφέρει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών για τον οδικό άξονα Δράμα – Αμφίπολη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου μπροστά από το παλιό νοσοκομείο Καβάλας.