εθνική οδός

Επανέρχεται στην κυκλοφορία μετά από πέντε ημέρες η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Η Εθνική Οδός είχε κλείσει λόγω της κακοκαιρίας Daniel, με τις πλημμύρες να κόβουν την χώρα στην μέση.

Η φονική κακοκαιρία Daniel άφησε πίσω τις τεράστιες καταστροφές, ενώ κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης μετά τα Τέμπη, καθώς η περιοχή έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη.

Ολοκληρώνονται την Πέμπτη (10/08), οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα μεταξύ του κόμβου της Εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης (διασταύρωση του αεροδρομίου) έως και τη διασταύρωση Πέρνης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ο Τόπος της ζωής μας” Μάκης Παπαδόπουλος αναφέροντας πως πρέπει να δημιουργηθεί οδική σύνδεση της χωματερής με την Εγνατία οδό μέσω κατάλληλων κόμβων, ώστε να μην περνούν από το Περιγιάλι τα απορριμματοφόρα καθώς δημιουργούν προβλήματα.

Απατεώνες προσποιήθηκαν πως έμειναν από βενζίνη στην εθνική οδό και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από διερχόμενο οδηγό.

Ανήκαν σε τετραμελή σπείρα. Αναζητούνται ένας 38χρονος και ένας 17χρονος.

Στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης έχουν αυξηθεί οι κλοπές, καθώς ληστές εισβάλλουν σε ΙΧ όταν οδηγοί βγαίνουν για ολιγόλεπτη στάση. 

Τις τελευταίες ημέρες συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κάνει κοπή δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου στο ύψος των Κρηνίδων, στην Εθνικό οδό Καβάλας - Δράμας.

 

Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Καβάλας - Ξάνθης, στο τμήμα από χ/θ 23+300 μέχρι χ/θ 24+300, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, κατά το χρονικό διάστημα από 21-05-2019 έως 31-05-2019 αποφάσισε η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας