Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας αναφέρει:

 

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της απογραφής του πληθυσμού κατοικιών 2021 της πρώτης ψηφιακής απογραφής που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ.

 

Σύμφωνα με αυτά, η Περιφερειακή Ενότητα ΚΑΒΑΛΑΣ παρουσιάζει δραματική μείωση του μόνιμου πληθυσμού σε σύγκριση με την προηγούμενη απογραφή του 2011 κατά -7% για τον Νόμο ΚΑΒΑΛΑΣ και για την Θασο κατά -5,2%

 

Σαν Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ αναδεικνύουμε συνεχώς το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και του Νομού μας και πλέον περιμένουμε τις πρωτοβουλίες και εξαγγελίες της Κυβέρνησης απαιτώντας λύσεις και όχι υποσχέσεις και συμπάθεια!!

 

Περιμένουμε άμεσες γενναίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις από την Κυβέρνηση που πρέπει και οφείλουν να στηρίξουν όλα τα κόμματα της Βουλής για να μην καταντήσει η χώρα μας χώρα γερόντων.

 

Περιμένουμε και καλούμε να δώσουμε το παρών όλοι οι Σύλλογοι Τριτέκνων, από κάθε μεριά της Ελλάδος, δυναμικό παρών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση την στήριξη των Πολυμελών οικογενειών και την λύση της υπογεννητικότητας που μαστίζει την χώρα μας.

 

 

(δελτίο Τύπου συλλόγου Τριτέκνων)