Ο Σύλλογος Τριτέκνων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, έκοψε τη βασιλόπιτα του.

 

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο δήμαρχος Καβάλας και ενημέρωσε πως οι τρίτεκνοι του Δήμου Καβάλας θα έχουν έκπτωση 40% στα δημοτικά τέλη.

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Η Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας, πιστοί στην παράδοση και τα έθιμα, έκοψαν την βασιλόπιτά τους κατά την διάρκεια της καθιερωμένης μεγάλης εκδήλωσης του συλλόγου σε κοσμικό κέντρο της πόλης, παρουσία και εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κος Μαρκόπουλος Θεόδωρος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Οικογενειακής Πολιτικής κος Δαλακούρας Γεώργιος, ο Δήμαρχος Καβάλας κος Μουριάδης Θεόδωρος, και ο αρχηγός δημοτικής παράταξης κος Μάκης Παπαδόπουλος. 

 

Τη Βασιλόπιτα μας ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Φ.Ν.Θ κος Στέφανος.

 

Στην γεμάτη αίθουσα του κέντρου και στην κατά γενική ομολογία άρτια οργανωμένη και πολύ επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου, ενημέρωσαν τα μέλη και τους παρευρισκόμενους, για επίκαιρα θέματα που αφορούν τους τρίτεκνους, και ευχήθηκαν ολόψυχα υγεία, ευτυχία και επιτυχίες γενικότερα. 

 

Μετά τις ομιλίες και το φαγητό, ακολούθησε χορός και διασκέδαση με αξιοσημείωτο κέφι και χαρά.

 

Τα πολλά παιδάκια που παρευρέθηκαν στο χώρο, ψυχαγωγήθηκαν από τους κα Παναγιωτίδου Αθηνά παιδαγωγός συγγραφέας, κο Ιορδάνη Καλαϊτζίδη ηθoποιός- performer, και Κ. Ιωαννίδη Σάκη που ειχε την επιμέλεια της μουσικής και ήχου. Στο τέλος, μικροί και μεγάλοι αποχώρησαν με το δωράκι τους.

 

Ευχάριστη έκπληξη η ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Καβάλας κο Μουριάδη, της χορήγησης έκπτωσης 40% στα Δημοτικά Τέλη, σε όλους τους Τρίτεκνους του Δήμου Καβάλας, κάτι που αποτελούσε χρόνιο αίτημα και προσπάθεια του Συλλόγου αλλά και κάποιων δημοτικών παρατάξεων.

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί επίσης τα καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης, που στάθηκαν για ακόμα μια φορά αρωγοί στην προσπάθειά του.”