Σύλλογος τριτέκνων Καβάλας

ο Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας, θα μοιράσει λαχανικά και φρούτα στα ταμειακώς εντάξει μέλη του για το 2024.

Τον μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Στέφανο, επισκέφθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Καβάλας.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας, στο πλαίσιο των δράσεων του και της προσπάθειας για στήριξη της Τρίτεκνης οικογένειας,  θα μοιράσει δωρεάν λαχανικά και φρούτα στα ταμειακώς εντάξει μέλη του για το 2024.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, έκοψε τη βασιλόπιτα του.

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας οργανώνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας

Σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα Ξενοδοχείου με το γνώριμο ζεστό κλίμα των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08 Ιαν 2023 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας αναφέρει: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της απογραφής του πληθυσμού κατοικιών 2021 της πρώτης ψηφιακής απογραφής που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Σε ευρεία σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καβάλας την Τετάρτη 17 Νοε 2021 παρουσία του δημάρχου Θεόδωρου Μουριάδη και του Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας, συζητήθηκε η πορεία του Συλλόγου και δηλώθηκε ότι όλες οι δράσεις μας αποβλέπουν στο να στηρίξουμε εμπράκτως και άμεσα τις Τρίτεκνες Οικογένειες και κατ΄επέκταση το Δημογραφικό Πρόβλημα της Ελλάδος.

Η Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας, πιστοί στην παράδοση και τα έθιμα, έκοψαν την βασιλόπιτά τους κατά την διάρκεια της καθιερωμένης μεγάλης εκδήλωσης του συλλόγου σε ξενοδοχείο της πόλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η γιορτή βραβεύσεων των νέο εισαχθέντων μελών του συλλόγου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης μοιράστηκαν σακούλες με σχολικά είδη, σε παιδιά του συλλόγου, που θα πάνε στην Α δημοτικού.

Ενεργή και τακτική παρουσία θα έχει από τις αρχές του Νοεμβρίου στη Θάσο ο σύλλογος Τριτέκνων νομού Καβάλας ο οποίος θα φιλοξενείται από τον Δήμο της Θάσου και από το Νομικό Πρόσωπο ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ στο Α’ ΚΑΠΗ Λιμένα – Λέσχη Φιλίας.

Την ημέρα της γιορτής της μητέρας, Κυριακή 8/5/2016, επέλεξε ο σύλλογος τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας να διοργανώσει εκδήλωση για όλες τις μητέρες του συλλόγου, αλλά  και για να καλοσωρίσει και να τιμήσει  τις νέες τρίτεκνες μητέρες μέλη του συλλόγου έτους 2015