Σύλλογος τριτέκνων Καβάλας

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας αναφέρει: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της απογραφής του πληθυσμού κατοικιών 2021 της πρώτης ψηφιακής απογραφής που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Σε ευρεία σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καβάλας την Τετάρτη 17 Νοε 2021 παρουσία του δημάρχου Θεόδωρου Μουριάδη και του Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας, συζητήθηκε η πορεία του Συλλόγου και δηλώθηκε ότι όλες οι δράσεις μας αποβλέπουν στο να στηρίξουμε εμπράκτως και άμεσα τις Τρίτεκνες Οικογένειες και κατ΄επέκταση το Δημογραφικό Πρόβλημα της Ελλάδος.

Η Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας, πιστοί στην παράδοση και τα έθιμα, έκοψαν την βασιλόπιτά τους κατά την διάρκεια της καθιερωμένης μεγάλης εκδήλωσης του συλλόγου σε ξενοδοχείο της πόλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η γιορτή βραβεύσεων των νέο εισαχθέντων μελών του συλλόγου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης μοιράστηκαν σακούλες με σχολικά είδη, σε παιδιά του συλλόγου, που θα πάνε στην Α δημοτικού.

Ενεργή και τακτική παρουσία θα έχει από τις αρχές του Νοεμβρίου στη Θάσο ο σύλλογος Τριτέκνων νομού Καβάλας ο οποίος θα φιλοξενείται από τον Δήμο της Θάσου και από το Νομικό Πρόσωπο ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ στο Α’ ΚΑΠΗ Λιμένα – Λέσχη Φιλίας.

Την ημέρα της γιορτής της μητέρας, Κυριακή 8/5/2016, επέλεξε ο σύλλογος τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας να διοργανώσει εκδήλωση για όλες τις μητέρες του συλλόγου, αλλά  και για να καλοσωρίσει και να τιμήσει  τις νέες τρίτεκνες μητέρες μέλη του συλλόγου έτους 2015