απογραφή 2021

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας αναφέρει: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της απογραφής του πληθυσμού κατοικιών 2021 της πρώτης ψηφιακής απογραφής που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Από την Στατιστική Υπηρεσία ανακοινώνεται ότι από 15/2 έως και 21/2/2022 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία φάση της Απογραφής Πληθυσμού 2021 (δες ΕΔΩ).

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει την τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού-

Έκκληση σε όποιους Καβαλιώτες δεν έχουν απογραφεί να το πράξουν τηλεφωνώντας στα γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ στην Καβάλα απηύθυνε μέσα από τον KavalaNews 102,8 ο προϊστάμεν

Συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο η απογραφή στην Καβάλα

 

Με προσωπικές συνεντεύξεις, που θα γίνονται κατ’ οίκον από απογραφείς ή τηλεφωνικά, συνεχίζεται η διαδικασία της Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών που πραγματοποιεί η ΕΛΣΤΑΤ.

 

Ο Βασίλης Κούγκουλας είναι απογραφέας και έχει στην ευθύνη του σημεία του Παληού Καβάλας.

 

«Ακόμα και σήμερα αντικαθιστούμε απογραφείς. Ο κύριος λόγος που παραιτούνται είναι ότι αρκετοί δεν γνώριζαν το είδος της δουλειάς. Δεν είναι εύκολο», είπε στον KavalaNews 102.8 η βοηθός επόπτη της ΕΛΣΤΑΤ στην Καβάλα, Ελένη Κάλφογλου. 

Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα της απογραφής 2021 θα παραμείνει ανοιχτή για λίγα 24ωρα ακόμα.

 

Παράταση για την  απογραφή  του πληθυσμού ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Όπως αναφέρει σε tweet της η Αρχή, παρατείνεται η δυνατότητα  ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής μέχρι και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021. 

Ήδη, εδώ λίγα 24ωρα οι περίπου 60.000 απογραφείς, που προσελήφθησαν για τη διαδικασία, ξεκίνησαν να εναποθέτουν έναν κλειστό φάκελο σε κάθε οικία, διαμέρισμα ή κατάλυμα με έναν μοναδικό κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη κατοικία.