Με 10 διασώστες ενισχύεται το ΕΚΑΒ Καβάλας και με 5 το αυτό της Θάσου, όπως αναφέρει ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης

 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: 

 

«Ο βουλευτής με προσωπικές του ενέργειες και μετά από την καθοριστικής σημασίας συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου, το ΕΚΑΒ Καβάλας ενισχύεται με 10 διασώστες και της Θάσου με 5 διασώστες.

 

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμ. ΑΔΑ:6ΠΑΔΟΡ1Π-78Λ απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. ΕΚΑΒ αποφασίστηκε η πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού (σύνολο 167 άτομα) για 24 Μήνες στα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου, Κοζάνης, Λάρισας, Μυτιλήνης, Πάτρας και Τρίπολης, με σκοπό την ενίσχυση του προσωπικού κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με πιθανή ημερομηνία πρόσληψής τους την 3/5/2022». 

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου, με τον οποίο βρισκόμουν σε συνεχή επαφή ήδη από τον Οκτώβριο του 2021, οπότε και του εξέθεσα για πρώτη φορά τις λειτουργικές ανάγκες του ΕΚΑΒ Καβάλας. 

 

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική απόφαση, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη θωράκιση του ΕΚΑΒ απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού αλλά και στην αντιμετώπιση των επιτακτικών αναγκών της περιοχής μας.

 

Θερμές ευχαριστίες και προς τον κ. Κώστα Τσιτσιλικάκη, Πρόεδρο των Εργαζομένων του 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας, για την πολύτιμη βοήθειά και πλήρη ενημέρωση που μου παρείχε όλο αυτό το διάστημα, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ μας». 

 

(δελτίο Τύπου Γ. Πασχαλίδη)