«Ανακοινώθηκε την Δευτέρα (31/1) στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων του Ιανουαρίου 2022 η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με επιπλέον δέκα οργανικές θέσεις (1 υπαστυνόμος, 4 λοιποί βαθμοφόροι και 5 αστυφύλακες)», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδης

 

Η ανακοίνωση του κ. Πασχαλίδη: 

 

«Προς ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων του Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννη Πασχαλίδη, όπως κατετέθησαν τόσο στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο όσο και στις συναντήσεις του Βουλευτή με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, ανακοινώθηκε σήμερα στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων του Ιανουαρίου 2022 η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με επιπλέον δέκα οργανικές θέσεις (1 υπαστυνόμος, 4 λοιποί βαθμοφόροι και 5 αστυφύλακες). 

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό και όλους τους αρμοδίους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ που εξέτασαν με προσοχή και ικανοποίησαν το αίτημά μου για περαιτέρω στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και αυτή τη χρονιά».

 

(δελτίο Τύπου – Γιάννη Πασχαλίδη)