Κάλεσμα στους φορείς να βάλουν ως στόχο να εκσυχγρονιστεί ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας και να αποκτήσει τις πιο σύγχρονες τελωνειακές και υγειονομικές υποδομές σε όλη την περιφέρεια, απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος.

 

«Δεν θέλουμε να εξαρτιόμαστε από τις κρατικές επιδοτήσεις. Θέλουμε να βασιζόμαστε στις δικές μας παραγωγικές δυνάμεις, και κυρίως στον τουρισμό μας. Έτσι θα δημιουργήσουμε νέα έσοδα και νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας», λέει ο κ. Παπαδόπουλος. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8: ​

 

 

Επίσης, επισημαίνει τα μεγάλα οφέλη από τη λειτουργία του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας:

 

 «Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από τα Βαλκάνια κατέφτασαν και φέτος στην περιοχή μας μέσω του μεθοριακού σταθμού, σώζοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες τουριστικές επιχειρήσεις του τόπου μας.

 

 Τώρα όμως έφτασε η ώρα  να πάρουμε μία σημαντική απόφαση: να σχεδιάσουμε ξανά και να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές του σταθμού της Νυμφαίας, ενόψει της επόμενης τουριστικής σεζόν του 2022.

 

Ήρθε η ώρα να αυξηθούν οι λωρίδες εξυπηρέτησης των οδηγών, και να επιτραπεί η διέλευση σε φορτηγά και τουριστικά λεωφορεία», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος. 

 

Δείτε το βίντεο από τον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας: