Μάκης Παπαδόπουλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, θα δώσει προεκλογική ομιλία στη Νέα Καρβάλη, το Σάββατο (30/09).

“Αν δεν πληρώσουν Μουριάδης-Χρόνης το ρεύμα, θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΚ! Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει διαμηνύσει πως δε θα καλύψει τις οφειλές των ΔΕΥΑ”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες, η ΔΕΥΑΚ έλαβε εξώδικο από τη ΔΕΗ για ληξιπρόθεσμη οφειλή που πρέπει να πληρωθεί σε 30 μέρες!

"Υπάρχει μεγάλο περιθώριο παρεμβάσεων, ώστε να μην μείνει κανένας Καβαλιώτης μόνος του"

“Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες και είμαστε υπέρ της ριζικής και της ολοκληρωμένης αναβάθμισης και αξιοποίησης της ακτής και των εγκαταστάσεων”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, δεσμεύτηκε πως ο συνδυασμός του θα δώσει λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του ειδικού νηπιαγωγείου.

Την πρώτη στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση Ατόμων με Αναπηρίες και την ολοκληρωμένη θεραπευτική υποστήριξή τους, αναφέρει πως θα δημιουργήσει, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, σε ανακοίνωση του αναφέρει πως η παράταξη του θα θεσμοθετήσει, δημοτικό Voucher για φροντίδα παιδιών σε μονογονεϊκές οικογένειες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, αναφέρει σε ανακοίνωση του πως η παράταξη του θεσμοθετεί δημοτικό voucher για μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Μοντέρνα και “πράσινα” πάρκινγκ στις συνοικίες της Καβάλας προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης "Ο Τόπος της ζωής μας", Μάκης Παπαδόπουλος.

Τις προτάσεις του για το Δήμο Καβάλας ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης "Ο Τόπος της Ζωής μας", Μάκης Παπαδόπουλος.

Τα ονόματα όλων των υποψηφίων του συνδυασμού "Ο Τόπος της Ζωής Μας" ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος. 

O Χαράλαμπος Ηλιάδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

O Χαράλαμπος Κουφατζής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

Υπογειοποιούμε το πάρκινγκ “Ροδόπη” σε μία μόνο στάθμη, διευρύνοντας την έκτασή του κάτω από τους παρακείμενους δρόμους και πεζοδρόμια.

Για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες σε όλη την Ελλάδα, μιλά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, παρουσίασε κάποια σχέδια του για το πως μπορούν να είναι οι στάσεις των λεωφορείων στην Καβάλα.

Λόγω του κακού σχεδιασμού και της προβληματικής υλοποίησης του έργου ανάπλασης στην πλατεία Νεαπόλεως (η οποία λειτουργούσε ως αυλή για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Ποταμουδίων), οι προσωρινοί χώροι που θα δοθούν στους μαθητές για τα διαλείμματα κρίνονται ανεπαρκείς και δεν εγγυώνται ούτε την ασφάλεια των μαθητών ούτε την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «ο Τόπος της Ζωής μας» για την Καβάλα και τις δημοτικές ενότητες παρουσιάστηκε την Τετάρτη (06/09), στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. 

Ακόμη μία υποψήφια ανακοίνωσε η παράταξη "ο Τόπος της Ζωής Μας" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλο.

Έναν ακόμα υποψήφιο ανακοίνωσε η παράταξη "Ο Τόπος της Ζωής Μας" με επικεφαλής τον Μάκη Παπαδόπουλο.

Σε 4 από τους 6 εναπομείναντες συνδυασμούς μεταπήδησαν συνολικά 16 μέλη της ομάδας Κλειτσιώτη, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την εκλογική κούρσα για το δήμο Καβάλας.

“Η προσέλευση του κόσμου στη χθεσινή εκδήλωση για τη λειτουργία του εκλογικού μας κέντρου έδωσε ήδη το μήνυμα:  θα είμαστε και οι ΠΡΩΤΟΙ που “θα κόψουμε το νήμα” στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης (31/08).

Η Νίκη Ράλλη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καβάλας, με τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Παύλος Γεωργιάδης δήλωσε πως στηρίζει τον Μάκη Παπαδόπουλο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας» ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος.

Η Αναστασία Κωσταρά θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καβάλας, με τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

Σελίδες