Μάκης Παπαδόπουλος

“Η διοίκηση της ΔΕΥΑ Καβάλας προχωρά σε νέα οριζόντια αύξηση 50% στην πάγια χρέωση στα τιμολόγια του νερού, που φτάνει από τα 4 ευρώ στα 6 ευρώ τον μήνα για κάθε νοικοκυριό αδιακρίτως και άσχετα με την κατανάλωση που κάνει! Θα φτάσουμε δηλαδή να πληρώνουμε 3.240.000 ευρώ “χαράτσι” στη ΔΕΥΑΚ όλοι οι δημότες κάθε χρόνο, και κυρίως οι δημότες με χαμηλή κατανάλωση!”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Παπαδόπουλος.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος, ζητά από τον Δήμο Καβάλας, να εκπονήσει τα δελτία επικινδυνότητας και τις τεχνικές μελέτες πυρασφάλειας για ευάλωτα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να πληρώσουν το κόστος των υποχρεώσεων αυτών, σε συνεργασία με το ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας, το ΓΕΩΤΕΕ Αν. Μακεδονίας και το Δασαρχείο.

Κάλεσμα σε Βουλευτές και τοπικούς φορείς της Καβάλας για λήψη κοινής πρωτοβουλίας σχετικά με τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στον καφέ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, αναφέροντας πως η δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης, είπε πως το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων δεν θα λειτουργήσει φέτος, για λόγους ασφαλείας, παρότι ο εργολάβος του έργου αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, διαβεβαίωσε ότι τα λασπόλουτρα μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά από τις αρχές Ιουνίου. 

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, θέτει ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας για τη λειτουργία του Πηλοθεραπευτηρίου των Κρηνίδων.

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, θέτει ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας για το θέμα των συγχωνεύσεων των ΔΕΥΑ, και αναφέρει πως η διοίκηση δήλωσε ότι η πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, δεν προτείνει συγχωνεύσεις σε νομαρχιακό επίπεδο, αλλά αντίθετα, πολλοί δήμαρχοι της Περιφέρειας ΑΜΘ δηλώνουν πως η πρόταση της ΚΕΔΕ προωθεί τη συγχώνευση των ΔΕΥΑ σε νομαρχιακό επίπεδο.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής μας”, Μάκης Παπαδόπουλος, αναφέρει σε ανακοίνωση του πως η παράταξη του ενημερώνει τους δημότες ότι έχει ξεκινήσει από τον Δήμο Καβάλας η εφαρμογή του μέτρου της μείωσης δημοτικών τελών για τις ευπαθείς ομάδες.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής μας”, Mάκης Παπαδόπουλος, με επιστολή του προς το δημοτικό συμβούλιο, ενημέρωσε πως θα απέχει από τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Καβάλας για το 2024, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Υπάρχει δυσαρέσκεια στην παράταξη επειδή οι συνεδριάσεις του συμβουλίου δεν γίνονται Δευτέρα και Τετάρτη όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

"Η Δημοτική Αρχή  αποδέχτηκε να συμπεριληφθούν πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και άτομα με αναπηρία 50% και άνω, στο μέτρο της μείωσης των δημοτικών τελών 2024."

Πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και λογαριασμούς νερού για 2 χρόνια σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής του Αγίου Νικολάου προτείνει η δημοτική παράταξη «Ο Τόπος Της Ζωής Μας».

Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για μειώσεις στα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι ευπαθείς ομάδες είναι “φτωχή”, με πολλά “εμπόδια” και χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας.

Για εξωφρενική αύξηση στα δημοτικά τέλη του Δήμου Καβάλας κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος σε σχετική ανακοίνωσή του.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και τα μέλη της παράταξής μας ο Τόπος της ζωής μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Καβάλας συμμετείχε η παράταξη "Ο Τόπος της Ζωής Μας", αναλαμβάνοντας πλέον νέες ευθύνες από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας για την περίοδο 2024-2028.

Πρόταση για μείωση του εισιτηρίου στο παγοδρόμιο κατά 50% πρότεινε η παράταξη "Ο Τόπος Της Ζωής Μας" με επικεφαλής τον Μάκη Παπαδόπουλο. 

«Εθελοντισμός: Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον»,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου “Ο Τόπος της Ζωής μας”, θα διοργανώσει μια εκδήλωση με σκοπό να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού. Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, την Τρίτη (05/12), στις 18:00 το απόγευμα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου “Ο Τόπος της Ζωής μας”, θα διοργανώσει μια εκδήλωση με σκοπό να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού. Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, την Τρίτη (05/12), στις 18:00 το απόγευμα.

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης "Ο Τόπος της Ζωής Μας" Μάκη Παπαδόπουλου, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ο “Τόπος της Ζωής μας” του Μάκη Παπαδόπουλου πήρε τη 2η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών.

Ενωτικός ο Μάκης Παπαδόπουλος μετά την ομιλία του στο εκλογικό του κέντρο περπάτησε προς το εκλογικό κέντρο του Θόδωρου Μουριάδη, προκειμένου να τον συγχαρεί.

Τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Καβάλας...

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος.

Το πολιτικό τοπίο στην Καβάλα ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κατσιμίγας, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στον Τάσο Αποστολίδη και στον ραδιοφωνικό σταθμό KavalaNews 102,8.

“Θεωρώ πως δεν υφίσταται δίλημμα. Κάθε ψηφοφόρος – μέλος της Νές Δημοκρατίας στον Δήμο Καβάλας, ας αναλογιστεί την πορεία του τόπου μας στο μέλλον, καθώς και τις αξίες της Φιλελεύθερης δημοκρατικής μας παράταξης. Η ψήφος εμπιστοσύνης στον Μάκη Παπαδόπουλο, έστω και την ύστατη στιγμή, είναι μονόδρομος”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας, της Νέας Δημοκρατίας, Μένανδρος Μαρινάκης.

Ανοιχτή επιστολή Μίμη Χριστοφιλογιάννη για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Καβάλας

Σελίδες