Νυμφαία

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι τραβηγμένη στις 7 παρά 10 το πρωί και ήδη είχε σχηματιστεί μια αρκετά μεγάλη ουρά από οχήματα που περίμεναν στον έλεγχο για να εισέλθουν στη χώρα μας.

Ουρές χιλιομέτρων είχαν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 21 Μαΐου στο συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας από αυτοκίνητα κυρίως Βουλγάρων προκειμένου να περάσουν στη χώρα μας. 

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα αφαιρεί τα πιστοποιητικά εισόδου από την 1η Μαΐου» τα ταξιδιωτικά σάιτ της Βουλγαρίας ενημερώνουν τους εν δυνάμει τουρίστες προς τη χώρα μας ότι από την Κυριακή 1 Μαΐου δεν χρειάζονται πλέον πιστοποιητικά για την είσοδό τους. 

«Θα έρθει κόσμος φέτος, αυτό που μένει να διαμορφωθεί είναι η καταναλωτική του δύναμη και πόσες μέρες θα μείνει», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων δωματίων, Γιάννης Μαρκιανός. 

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται τις τελευταίες μέρες στον ελληνοβουλγαρικό συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας Κομοτηνής, από αυτοκίνητα που καταφεύγουν στη Βουλ

Αλλάζουν τα δεδομένα για την είσοδο πολιτών από την Ελλάδα στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με το inkomotini.gr, όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες που θα εισέρχονται στη Βουλγαρία θα πρέπει να κατέχ

Κάλεσμα στους φορείς να βάλουν ως στόχο να εκσυχγρονιστεί ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας και να αποκτήσει τις πιο σύγχρονες

Στη Θάσο χαίρονται που τα σύνορα στη Νυμφαία είναι γεμάτα από κόσμο περιμένοντας να περάσει στην Ελλάδα αφού ο κύριος όγκος των επισκεπτών κατευθύνεται στο νησί κι οι τουρίστες αγανακτούν για τις ουρές χιλιομέτρων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο μεθοριακό σταθμό. 

Από την Πέμπτη 1η Ιουλίου ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ενώ από τις 2 Ιουλίου θα λειτ

Ακόμα μία μέρα ταλαιπωρίας καταγράφηκε στο συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας με μεγάλες ουρές οχημάτων να σχηματίζον

Ουρά χιλιομέτρων είχε δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης 22 Ιουνίου από οδηγούς που περίμεναν από τις 11:00 χθες το βράδυ να περάσουν το συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας.

«Δεν μου επιτρέπεται να πιστέψω ότι είναι μια χαμένη χρονιά για τη Βρετανική αγορά μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις για lockd

Τεράστιες είναι οι ουρές των οχημάτων που σχηματίζονται στους συνοριακούς σταθμούς Ευζώνων, Προμαχώνα και Νυμφαίας από τις πολύωρες καθυστερήσεις σε βάρος των ταξιδιωτών που ταλαιπωρούνται από την αναμονή στην προσπάθειά τους να μπουν στην Ελλάδα. 

"Ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα της Νυμφαίας για να εκφράζει και προβληματισμούς. Έτσι όπως μίλησε προμηνύει ότι θα ξανακλείσει η Νυμφαία", είπε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Πολυμέρου.

Επικίνδυνες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Θανάση Τσώνη, η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη μετά το άνοιγμα του μεθορια

«Μετά από 8 ημέρες εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού (ναι ο κύριος Τσώνης!).

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Θανάσης Τσώνης μετά το άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας.

 Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης μετέβη το Σάββατο 22 Μαΐου στον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας, ο οποίος σύμφωνα με το υπ’ αριθ Φ.Ε.Κ. 2138 της 21ης Μαΐου 2021, έχει ανοίξει πλέον και είναι προσβάσιμος στους τουρίστες. 

Άνοιξε στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 22 Μαΐου ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας για τη διέλευση τουριστών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα έγγραφα για τη είσοδό τους στη χώρα.

Η πίεση πλέον για το άνοιγμα του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας για τη διέλευση τουριστών είναι προς τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, είπε στον ΚavalaNews

Γκάφες, λάθη και υπομόνευση προορισμών όπως η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη καταλόγισε στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου με αφορμή το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού στη Νυμφαία

Με μία ανακοίνωση που ξεχειλίζει από οργή, εξαιτίας του κλεισίματος του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας, το Δίκτυο Τουρισμού Θάσου

«Είναι μία κεντρική απόφαση από τα συναρμόδια υπουργεία. Δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξει η Νυμφαία.

O Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας, θα επισκεφθεί την Τρίτη 18 Μαΐου τους μεθοριακούς σταθμούς Νυμφαίας και Ευζώνων, στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα αντίστοιχα.

Συνεχίζονται από τον στρατό οι εργασίες εγκατάστασης των υποδομών που απαιτούνται προκειμένου να λειτουργήσει ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας. Την ικανοποίησή του για τον ρυθμό που προχωρούν εξέφρασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας. 

Εμείς παίρναμε διαβεβαιώσεις από τα αρμόδια Υπουργεία ότι όλα είναι υπό έλεγχο και ότι τα σύνορα θα μείνουν ανοιχτά, δηλώνει στον ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θανάσης Τσώνης σχολιάζοντας το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας.

 

Σελίδες