Μάθε τα πάντα για την goalbet.

 

Αγωνιστική νούμερο τρία σήμερα και αύριο σε όλη την Ευρώπη και φυσικά αναφερόμαστε στα προκριματικά του Μουντιάλ, που μας έχουν κάνει στοιχηματική συντροφιά τις πέντε προηγούμενες ημέρες.

 

Το ενδιαφέρον ολοένα και μεγαλώνει και εμείς θα ασχοληθούμε εκ νέου με τον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Προκρίνεται ο 1ος του γκρουπ. Ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ.

 

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - Μπορεί να έπαιξε με 9 απουσίες, όμως τίποτα δεν δικαιολογεί το εντός έδρας 2-2 με τη Μάλτα. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, κάνοντας ατομικά λάθη στην άμυνα, ισοφάρισε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως παρά την πίεση που άσκησε δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. «Μας βολεύει περισσότερο να παίζουμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους», είπε ο τεχνικός Τάρκοβιτς ενόψει Ρωσίας, εντοπίζοντας το μεγάλο πρόβλημα στην αυτοπεποίθηση, που έχουν «μόνο 2-3 παίκτες, αλλά χρειάζεται όλη η ομάδα». Ξανά στην αποστολή Πέκαρικ και Ντούντα, όχι όμως και ο Μπένες (μέσος, Αουγκσμπουργκ), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Ντουμπράβκα, Χάνκο. Φαίνεται η απουσία του ηγέτη Χάμσικ (μέσος, Γκέτεμποργκ).

 

ΡΩΣΙΑ - Βρήκε ανταγωνισμό από τη Σλοβενία εντός, ωστόσο ούσα πιο αποτελεσματική κατάφερε και επικράτησε έστω και οριακά με 2-1, σε ένα πολύ γρήγορο και θεαματικό παιχνίδι. Όχι μόνο μπήκε πιο δυναμικά αλλά κατάφερε να προηγηθεί κιόλας στο 26' έπειτα από κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας. Άνοιξε αρκετά το ματς από εκεί και πέρα, ναι μεν δέχτηκε φάσεις και πίεση, αλλά συνέχισε να δείχνει καλό πρόσωπο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και στο 34' μπόρεσε να πάρει αέρα δύο γκολ. Πολύ γρήγορα ωστόσο ήρθε η μείωση στο 37' με τρομερό γκολ του Ίλιτσιτς. Στο β' μέρος μπήκαν με ίδια διάθεση και ενέργεια αμφότερες, δέχτηκε καλή πίεση από την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο παρά τις σοβαρές φάσεις στην εστία της, κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της τρίποντο και να γίνει αφεντικό του ομίλου, αφού είναι η μοναδική με το απόλυτο των νικών σε αυτό το ξεκίνημα.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρωσία έδειξε να βρίσκει ρυθμό στο τελευταίο ματς και έχει αυτό που δεν έχουν οι Σλοβάκοι: αυτοπεποίθηση. Πολλά τα προβλήματα στους γηπεδούχους, που έχουν επηρεαστεί από τις απουσίες και προέρχονται από κακές εμφανίσεις. Σε καλές τιμές προσφέρεται το διπλό στην goalbet

 

Για προνγωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.