Οι περισσότεροι παίκτες των μεγάλων κατηγοριών της Ευρώπης έχουν ήδη ενσωματωθεί με τις Εθνικές τους ομάδες, καθώς τις επόμενες ημέρες έχουμε διεθνείς αγώνες, είτε φιλικά, είτε προκριματικά Μουντιάλ. Έτσι, το επίπεδο των αγώνων του στοιχήματος είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου.

 

Μάθε τα πάντα για το Stoiximan casino.

 

Οι ημέρες ενδείκνυνται για χαλαρό ποντάρισμα και στο πιο ενδιαφέρον ματς από την Αγγλία και τη Λιγκ 1, η Πλίμουθ υποδέχεται τη Τσέλτεναμ, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση, με μονόπλευρο ενδιαφέρον.

 

ΠΛΙΜΟΥΘ: Σταθερά ανοδική είναι η πορεία της Πλίμουθ το τελευταίο διάστημα, καθώς ο σύλλογος από το λιμάνι της νότιας Αγγλίας έφτασε τις 5 σερί νίκες, επικρατώντας στο πιο πρόσφατο ματς της με 4-0 της Άκριγκτον. Οι «προσκυνητές» είναι για τα καλά, πλέον, στη πρώτη 6άδα και πλησιάζουν πολύ κοντά στο βασικό τους στόχο, που είναι η συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου. Η έδρα είναι το βασικό «όπλο» της ομάδας και αυτό θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί κόντρα στη Τσέλτεναμ. Εκτός για διάφορους λόγους οι λογιζόμενοι βασικοί Γκάλογουεϊ, Σκαρ, Τζέφκοτ και Καμαρά.

 

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ: Χωρίς το άγχος της παραμονής, η Τσέλτεναμ δείχνει να αποδίδει καλύτερα το τελευταίο διάστημα και αυτό αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματά της. Οι νεοφώτιστοι έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή τους, κάτι που ήταν ο βασικός στόχος και πλέον κοιτούν το να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Μετρούν 2 σερί νίκες με καλές εμφανίσεις και πηγαίνουν στο Πλίμουθ χωρίς άγχος. Ο κόουτς Νταφ θα επιδιώξει η ομάδα του να δείξει ένα καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς που απομένουν και σήμερα εκτός είναι οι βασικοί χαφ Πέρι και Τόμας, αλλά και οι Ετέτ, Γουίλιαμς και Ελουντουλού.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε τρομερή κατάσταση μπαίνει στο ματς η Πλίμουθ, η οποία θέλει να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη θέση της στα πλέι-οφ ανόδου. Η Τσέλτεναμ δεν είναι κακή, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο όπως η αντίπαλός της. Στέκεται ο άσος στο 1.80 της Bet365.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.