Μπορεί χθες να μην είχαμε όσα ματς έχουμε συνηθίσει από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές κατηγορίες, μιας και αρκετοί σύλλογοι έπαιζαν τη Πέμπτη, όμως σήμερα το πρόγραμμα είναι… υπερπλήρες. Μέσα σε όλα, έχουμε και την έναρξη των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ, με Αθηναϊκό ντέρμπι.

 

Μάθε τα πάντα για την bet365

 

Εμείς, πάντως, δε θα επιχειρήσουμε να «μπλέξουμε» άμεσα με τα δικά μας, αλλά θα πάμε στην αγαπημένη μας Ιταλία. Εκεί, η πρωταθλήτρια Ίντερ μετράει δυνάμεις σε μια δύσκολη έδρα, αυτή της Τορίνο, στοχεύοντας στην άμεση επιστροφή στη κορυφή.

 

ΤΟΡΙΝΟ: Δυο μήνες συμπληρώνονται αυτή την αγωνιστική από τη τελευταία φορά που η Τορίνο κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, έπειτα από μια νίκη. Μπορεί η ομάδα να μην έχει σχέση με τη περσινή τραγική εικόνα που σώθηκε στο φινάλε, όμως οφείλει να βρει γρήγορα τα πατήματά της για να μη μπλέξει και πάλι από το πουθενά. Το ματς με την Ίντερ είναι από τα πιο δύσκολα που της μένουν μέχρι τέλους, θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις της και παρότι μετράει 2 σερί ήττες στην έδρα της, ο Τζούριτς έχει στο μυαλό του το τι πρέπει να παρατάξει στο γήπεδο. Εκτός οι Φαρές, Πράετ, Εντέρα και ο κίπερ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. 

 

ΙΝΤΕΡ: Έπαιξε μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι είχε να κυνηγήσει μια πολύ μεγάλη ανατροπή, παραλίγο να τα καταφέρει, νικώντας με 1-0 σε μια έδρα που σπάνια φεύγει κάποιος με το διπλό. Ο κόσμος της ομάδας μπορεί να στενοχωρήθηκε με τον αποκλεισμό, όμως οι «νερατζούρι» έδειξαν σημάδια ανάκαμψης από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο είχαν περιέλθει προσφάτως και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια και τη προσπάθεια για νταμπλ στην Ιταλία. Οι πρωταθλητές πηγαίνουν στο Τορίνο για να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και νίκες, με τον Ιντζάγκι να μη σκέφτεται ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εκεί όπου δε θα παίξει ο Ντε Φράι, που τραυματίστηκε στην Αγγλία.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολοκλήρωσε το Τσάμπιονς Λιγκ με ανάμεικτα συναισθήματα η Ίντερ και πλέον είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για την υπεράσπιση του «στέμματος». Η Τορίνο είναι μακράν από το καλό της επίπεδο το τελευταίο διάστημα και οι πρωταθλητές έχουν ευκαιρία για ένα κομβικό διπλό στο 1.69 της Novibet.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.