Ένα πολύ έντονο Σαββατοκύριακο που χάρισε απλόχερα πολλές συγκινήσεις έφτασε στο τέλος του και ο στοιχηματικός απολογισμός ήταν σχετικά μέτριος. Πολλά φαβορί πέρασαν, όμως δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις. Ακολουθεί μια εβδομάδα με ματς Εθνικών ομάδων, οπότε θα ψάξουμε σημεία πέραν του ποδοσφαίρου.

 

Μάθε τα πάντα για novibet live casino

 

Στο βόλεϊ, λοιπόν, σήμερα ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Volley League και στο πρόγραμμα υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού, με τις δυο ομάδες να χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κοντράρει τον Ολυμπιακός στη μάχη του τίτλου, έχοντας «χτίσει» μια πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία πριν 2 χρόνια πήρε και τον τίτλο. Οι «πράσινοι» προηγούνται στη κατάταξη και ευελπιστούν πως στο φινάλε θα είναι αυτοί οι πρωταθλητές (δεν υπάρχουν πλέι-οφ φέτος). Έχουν κερδίσει ήδη τον μεγάλο τους αντίπαλο 2 φορές στην Α’ φάση και σήμερα θέλουν να αυξήσουν το +2 στη κατάταξη. «Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική περίοδο. Θέλουμε τη νίκη η οποία θα είναι πολύ σημαντική τόσο για τη συνέχεια όσο και για τους φιλάθλους μας» ανέφερε ο Βέλγος διαγώνιος της ομάδας Μπραμ Φαν ντε Βρις. 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με τον «αέρα» της νίκης επί του ΠΑΟΚ τη περασμένη εβδομάδα με 3-0, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πηγαίνει στο κλειστό του Αγίου Θωμά με στόχο να ξανακάνει τη φετινή κούρσα και πάλι ντέρμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά πως με ήττα θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουν και ο κόουτς Τζουλιάνι έχει περάσει ακριβώς αυτό το μήνυμα στους παίκτες του. Οι δυο ήττες στα φετινά ντέρμπι σίγουρα έχουν ενοχλήσει, όμως όλοι είναι έτοιμοι για ρεβάνς. Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε: «Σημαντικό ματς, για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο, αλλά νιώθουμε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό αγώνα, ακόμα κι αν κάποιοι από τους παίκτες μας δεν είναι σε 100% φυσική κατάσταση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο».

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάθε ντέρμπι έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Έδρα, φόρμα και ποιότητα μας οδηγούν προς τον Παναθηναϊκό, που φέτος έχει νικήσει και στα δυο ματς με 3-1. Θεωρούμε πως οι «πράσινοι» θα επιβληθούν, θα ρισκάρουμε στο χάντικαπ των σετ -1.5 με 1.90 στη Bet365. 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.