Σπάνιο για Κυριακή, όμως το κουπόνι μας σήμερα είναι αρκετά «φτωχό», μιας και οι δυνατές Εθνικές ομάδας έχουν το φυσιολογικό διάλειμμά τους από τα φιλικά ή τα επίσημα ματς, ενώ τα γνωστά πρωταθλήματα έχουν διακοπή.

 

Μάθε τα πάντα για το stoiximan live

 

Τα ματς που αξίζουν της προσοχής μας θα γίνουν στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη κεντρική και βόρεια πλευρά της ηπείρου. Προτελευταία αγωνιστική στα προκριματικά του Μουντιάλ εκεί και ο Καναδάς θα σφραγίσει το εισιτήριο για το Κατάρ, υποδεχόμενος τη Τζαμάικα.

 

ΚΑΝΑΔΑΣ: Παρότι η εικόνα του ήταν καλή στη Κόστα Ρίκα τη περασμένη αγωνιστική, ο Καναδάς γνώρισε τη πρώτη του ήττα στα προκριματικά, όμως αυτό δύσκολα θα ρίξει το ηθικό των παικτών. Η ομάδα από τη βόρεια Αμερική χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα δυο τελευταία ματς για να τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση στο Μουντιάλ, μετά από πολλά χρόνια. Ο κόουτς Χέρντμαν ζήτησε από όλους πλήρη σοβαρότητα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στη Τζαμάικα και στη συνέχεια τα πανηγύρια. Μοναδικός απών θα είναι ο χαφ Κέι, δεν έχουν κληθεί ο σπουδαίος ακραίος Ντέιβις και ο χαφ Πιέτε.

 

ΤΖΑΜΑΙΚΑ: Ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη προσπάθεια να κυνηγήσει τις πρώτες θέσεις στα προκριματικά, ενώ πολλές κουβέντες έβαζαν και παίκτες που παίζουν στην Αγγλία με καταγωγή από τη Τζαμάικα στις πιθανές κλήσεις ενόψει Μουντιάλ. Τελικά, η ομάδα δε πλησίασε ούτε στο ελάχιστο τη πρώτη 3άδα και ουσιαστικά κάνει πλάνα για το μέλλον. Θα ψάξει βαθμούς μέχρι τέλους και ξεκινώντας από το ματς στο Τορόντο, πηγαίνει σχετικά πλήρης να κοντράρει τον πρωτοπόρο Καναδά. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά από 36 χρόνια, ο Καναδάς επιστρέφει σε Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να πανηγυρίζει. Με τη Τζαμάικα χρειάζεται απλώς ένα βαθμό, αλλά πιθανότατα θα πάρει το τρίποντο. Δεν υπάρχει αξία στον άσο, θα πάμε στα 2-3 γκολ στο 2.00 της Novibet. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.