Μπορεί τα ματς που θα συμπληρώσουν την «8άδα» για το Τσάμπιονς Λιγκ να επισκιάζουν οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιρικό δρώμενο της σημερινή ημέρα, όμως έχουμε κάποια εξ’ αναβολής ματς για τις μεγάλες Ευρωπαϊκές λίγκες.

 

Μάθε τα πάντα για προγνωστικά στοιχήματος

 

Πέρα από τη Πρέμιερ Λιγκ, στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ φιλοξενείται στο γειτονικό Μάιντς, στοχεύοντας σε ένα πολύ σημαντικό διπλό, που θα τη βάλει ενεργά στη μάχη του τίτλου, 8 «στροφές» πριν το φινάλε.

 

ΜΑΙΝΤΣ: Αρκετά καλή και βελτιωμένη είναι η εικόνα της Μάιντς τη φετινή σεζόν σε σύγκριση με όσα είχε δείξει πέρσι. Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την έδρα της, η ομάδα του Κρίστιαν Χάιντελ είναι στο +11 από τη ζώνη του κινδύνου, με τη σωτηρία να είναι ένας εφικτός στόχος πλέον. Φυσικά, η ομάδα δε γίνεται να έχει παραπάνω βλέψεις, όμως ευελπιστεί να κλείσει θετικά τη χρονιά. Η σχέση με τη Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια είναι… περίεργη, καθώς ναι μεν χάνει συνήθως εντός, εκτός όπως παίρνει αποτελέσματα. Ντάμεν και Σαν Ζουστ είναι εκτός για την αναμέτρηση, εκεί όπου ακόμα και ο βαθμός θα είναι θετικό νέο.

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Δεν κάνει κάποια εξωπραγματική σεζόν, όμως εκμεταλλευόμενη τις γκέλες της Μπάγερν, έχει καταφέρει να βρίσκεται κοντά στη κορυφή και έχει κάποιες ελπίδες ακόμα και για τον τίτλο, ειδικά στη περίπτωση που οι Βαυαροί συνεχίσουν τα ματς τους στην Ευρώπη. Ο Μάρκο Ρόζε αρχικά εισέπραξε μια δυσπιστία από τους φίλους της ομάδας, όμως δείχνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και η δουλειά του φαίνεται. Η Μπορούσια, «καθαρή» πλέον από Ευρώπη, θα τα δώσει όλα και ότι βγει. Κόντρα στη Μάιντς θα έχει απουσίες, όμως ο Χάαλαντ είναι διαθέσιμος. Εκτός οι Γκερέιρο, Μενιέ, Ακάντζι, Ζαγκαντού, Ρόις, Μουκόκο, Σμέλτσερ και Μορέι. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τη Μπάγερν να χάνει ολοένα και περισσότερο έδαφος στη κορυφή της βαθμολογίας, η Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το Μάιντς και να μειώσει στους 4 τη διαφορά. Οι Βεστφαλοί μετρούν 4 σερί νίκες σε αυτό το γήπεδο και θα τις κάνουν 5. Στο 1.85 να γίνει αυτό από τον Stoiximan.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα