Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας με την οποία καλεί τους πολίτες να μην εμπιστεύονται επιτήδειους που παριστάνουν τον γιατρό. 

 

Όπως αναφέρει, έχουν παρατηρηθεί περιστατικά «γιατρών» που προτείνουν θεραπείες με άγνωστα φάρμακα ή ενέσεις στις αρθρώσεις, έναντι υψηλών αμοιβών

 

Οι πολίτες πρέπει πρώτα να τσεκάρουν αν ο γιατρός είναι καταχωρημένος στον Ιατρικό Σύλλογο και αν δείχνει την άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

 

Είναι υποχρέωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας να επιστήσει την προσοχή στους συμπολίτες μας να μην εμπιστεύονται επιτήδειους που υποδύονται τον Ιατρό και απαιτούν υψηλές αμοιβές για θεραπείες με άγνωστα φάρμακα που ενίοτε χορηγούνται και με ενδαρθρικές ενέσεις.

 

Συστήνουμε τη διερεύνηση της ιατρικής ταυτότητας:

 

-Eίτε μέσω της σελίδας του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας  www.iskavalas.gr, όπου είναι καταχωρημένα τα ονόματα των Ιατρών μελών του Ιατρικού Συλλόγου.

 

-Είτε παρατηρώντας τα διακριτικά στοιχεία(Ονοματεπώνυμο, Α.Μ. Συλλόγου, αριθμός άδειας ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος) που αναφέρονται στις πινακίδες που είναι αναρτημένα στις εξώπορτες των ιατρείων.

 

-Eίτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη γραμματέα του Συλλόγου στο τηλ.2510223172.

 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η πρόεδρος, Αναστασία Αντωνίου

Ο γραμματέας, Αλέξης Πολίτης