Ιατρικός Σύλλογος

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, η γρίπη είναι μια μεταδοτική νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τον ιό της γρίπης και μπορεί να προκαλέσει ήπια έως σοβαρή νόσο.

Σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των εκλογών του  Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας της 16ης Οκτωβρίου 2022.

To βράδυ της Κυριακής 16 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, συγχαίρει τον γιατρό και γραμματέα του συλλόγου Αλέξη Πολίτη  για την ανάληψη καθηκόντων του  αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και του εύχεται δημιουργική θητεία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτου ηλικίας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συνεπείς στην τήρηση των μέτρων

Επτά επιστημονικοί σύλλογοι της Καβάλας συνυπογράφουν την ανακοίνωση-έκκληση του Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος ζητά μεταξύ άλλων από τον ΕΟΔΥ να γίνουν μαζικά διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού στην περιοχή.

Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας με την οποία καλεί τους πολίτες να μην εμπιστεύονται επιτήδειους που παριστάνουν τον γιατρό. 

 

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Αναστασία Αντωνίου τόνισε ότι «κανένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο στο νομό Καβάλας δεν πραγματοποιεί την εξέταση για τη διάγνωση του κορωνοϊού COVID-19 και σε περίπτωση που αλλάξει αυτό θα ενημερωθεί άμεσα το κοινό». 

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συντάσσονται στο πλευρό των ιδιωτών εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών, οι οποίοι ενωμένοι σε ένα κοινό μέτωπο αποφάσισαν την έναρξη κινητοποιήσεων.

 

Μεγάλες διαστάσεις, ίσως και μεγαλύτερες από αυτές που θα ανέμενε κανείς, παίρνει το περιστατικό ξυλοδαρμού ενός γιατρού στο Νοσοκομείο Καβάλας από τους συγγενείς ενός ασθενή που κατέληξε. Δεν είνα

Επιστημονική ημερίδα με θέματα σχετικά με την υγεία και τα φάρμακα διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας την προσεχή Δευτέρα 14 Μαΐου στο ξενοδοχείο Lucy στην Καλαμίτσα. 

Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές δύο γνωστούς γιατρούς της πόλης, διοργανώνει για αμέσως μετά το Πάσχα ο Σύλλογος Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας.

 

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ανακοίνωση διένειμε ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας με αφορμή την 20η Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας στη συνεδρίαση της 26/1/2016 αποφάσισε τη συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία, που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η Α

Εκδήλωση με αφορμή την 11η Δεκεμβρίου, γενέθλια ημέρα της Unicef και Ημέρα του Παιδιού, πραγματοποίησε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας ο Ιατρικός Σύλλογος.

Στην Ελλάδα η Ημέρα του Παιδιού  γιορτάζεται την 11η Δεκεμβρίου-γενέθλια ημέρα της Unicef-United National Children΄s Fund(Ταμείο Παιδιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών) που ιδρύθηκε στις

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Καβάλας, που λειτουργεί τα τελευταία 3,5 χρόνια στην πόλη της Καβάλας, διοργανώνει στο πλαίσιο του εορτασμού της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ(14 Νοεμβρίου) δράσ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονη Στρατηγική κατά του Καρκίνου του Μαστού» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18.30 στη Δημοτι

Γνωστή πολυεθνική εταιρία απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της Καβάλας για το διήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης υπό τον τίτλο «Γειτονιά Αλληλεγγύης» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα...

Σε τακτική γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα…

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», με κεντρικό ομιλητή τον κ. Περικλή Παναγόπουλο, παθολόγο –λοιμωξιολόγο, επίκουρο καθηγητή Παθολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας και ο Δήμος Παγγαίου, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση στην Ελευθερούπολη, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο των δράσεων για τον «Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας και ο Δήμος Νέστου, διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ» την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφών Κροκίδης αναφέρεται ότι ο σύλλογος δεν θα ανεχθεί την αντιθεσμική συμπεριφορά του διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστου Κοπατσάρη