Βαγγέλης Παππάς

Σε τοπικό επίπεδο η είδηση της ημέρας είναι η συνεργασία των παρατάξεων του Βαγγέλη Παππά και του Γιάννη Εριφυλλίδη.

Όπως λέει ο κ. Παππάς το κοίτασμα του Πρίνου είναι βάθους 35 – 40 μέτρων, ενώ στην Κρήτη είναι πάνω 1.500 μέτρα γεγονός που όπως εξήγησε έχει τεράστια κόστη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χιωτάκης «Μη στεκόμαστε στις διατυπώσεις δεν θα μπορούσε να κρυφτεί το γεγονός ότι η εταιρεία αποφάσισε να καταγγείλει τις συμβάσεις δυο ιστορικών στελεχών της με την αφορμή  συνταξιοδότησης όταν τους προτάθηκε να βγουν από μόνοι τους στη σύνταξη, και δεν το αποδέχτηκαν».

«Δεν αποχωρώ με τη θέλησή μου γιατί συνταξιοδοτήθηκα…, με απολύουν γιατί δεν δέχτηκα να υλοποιήσω το σχέδιο της εταιρείας που προβλέπει συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του περιβάλλοντος» είπε στον KavalaNews102,8 o πρώην γενικός διευθυντής του εργοστασίου Βαγγέλης Παππάς μιλώντας για τις εξελίξεις στα πετρέλαια. 

 

Απεργιακές κινητοποιήσεις και περιφρούρηση του εργοστασίου στην Kavala Oil αποφάσισαν ομόφωνα οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου.

«Ο Βαγγέλης Παππάς και ο Κώστας Ιωαννίδης απολύθηκαν σήμερα και δεν συνταξιοδοτήθηκαν

Αντίθετος με τη δράση της ομάδας action team έτσι όπως έχει ενταχθεί στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα εμφανίστηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση Βαγγέλης Παππάς. 

«Ο Μουριάδης είχε άλλη στρατηγική πριν από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Πλέον κάνει σαν να είναι παντοδύναμος.

"Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον καθορισμό των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος  2021,   ανέδειξε την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στις ευθύνες της ως διοίκηση" αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η Δήμητρα Τσανάκα και ο Βαγγέλης Παππάς 

«Ουτοπία να αδειάσει το "Ασημακοπούλου" μέχρι το τέλος του 2020» είπε στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας ο Θόδωρος Μουριάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της ΚΑΠ Βαγγέλη Παππά με αφορμή την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη στην Καβάλα.

 

Μπορεί πριν 10-15 χρόνια να μην είχαμε διάθεση να ασχοληθούμε με τους Βαλκάνιους γείτονες ως τουριστικό προϊόν, σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να το αξιοποιήσουμε ως λύση για να περιορίσουμε τις μεγάλες απώλειες στην τοπική οικονομία

Μετά την σχετική επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσαφίρθσης  η Ένωση καλαθοσφαίρισης Καβάλας παραθέτει τις απόψεις και τις προτάσεις της για την επανεκκίνηση του αθλήματος

Δεν θα τοποθετηθούν καρέκλες στις δημοτικές παραλίες φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη. Ο κ. Μουριάδης απατώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της ΚΑΠ Βαγγέλη Παππά

Ο Πρόεδρος Βαγγέλης Παππάς και το δ.σ της ΕNERGEAN KAVALA B.C παρά την ήττα της ομάδος μας στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές της συνάντησης κ.κ ΠΙΤΣΙΛΚΑ ---ΖΑΧΑΡΗ--ΤΣΟΥΜΑΧΙΔΗ για την άψογη διαιτησία τους.
 

Παρά τις διαβουλεύσεις για τις τρείς εβδομάδες μεταξύ των παρατάξεων που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί η αύξηση των δημοτικών τελών.

 

Το θέμα της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Καβάλας έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παππάς στη συνεδρίαση της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Καβάλας δεν προσκάλεσε ποτέ τις δημοτικές παρατάξεις να συμμετέχουν στη διαβούλευση που γινόταν επί δύο μήνες (!) για την προετοιμασία της πρότασης για το πρόγραμμα «Αστικές Καινοτόμες Δράσεις» με χώρο παρέμβασης την συνοικία της Παναγίας. 

 

Περισσότερες από 22.000€ θα δοθούν από τον Δήμο Καβάλας για αγορά κουρτινών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στο γραφείο δημάρχου

Εν όψει της ερχόμενης Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2010 η Διοίκηση της ENERGEAN KAVALA BC παρέθεσε δείπνο σε παίκτες, προπονητές και ιατρικό team, στην γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης μας Κυρά - Βαγγελιώ

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, συναντήθηκαν σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τη φημολογούμενη εγκατάσταση νέων προσφύγων στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». 

 

Για την αντιμετώπιση των σοβαρών και έντονων πλημμυρικών φαινόμενων που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια στα τενάγη Φιλίππων, έχουν προταθεί διάφορες λύσεις κατά καιρούς, μια εκ των οποίων είναι η διάνοιξη υδραυλικού τούνελ στο όρος σύμβολο. 

Μετά τις συνεδριάσεις του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» (ΚΑΠ), ο επικεφαλής Βαγγέλης Παππάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  Σεβόμενοι απόλυτα την ετυμηγορία των δημοτών της Καβάλας, ευχόμαστε στους διεκδικητές της δημαρχίας για την πόλη μας καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής

Το μήνυμα που έδωσαν οι κάλπες για τις Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές είναι ξεκάθαρο. Ο λαός επέλεξε με ποιες δυνάμεις θα συμμετέχει η κάθε παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καβάλας.

Γεμάτη παλμό από τα 1000 και πλέον άτομα που κατέκλεισαν τους δρόμους έξω από το εκλογικό κέντρο ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας και επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης Βαγγέλη Παππά

Οι εργαζόμενοι σε δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες υποδέχθηκαν εγκάρδια τον υποψήφιο δήμαρχο Βαγγέλη Παππά με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο για τους τομείς τους οποίους εργάζονται

Μηνύματα νίκης εξέπεμψαν οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Φιλίππων στη διάρκεια της κεντρικής για την περιοχή ομιλίας του Βαγγέλη Παππά στις Κρηνίδες.

Πέντε κεντρικές ομιλίες υποψηφίων αιρετών περιλαμβάνει το τελευταίο 48ωρο της προεκλογικής περιόδου για την πόλη της Καβάλας. Πρόκειται για 4 υποψηφίους δημάρχους και 1 υποψήφιο περιφερειάρχη. 

Την πρότασή του για την Παναγία παρουσίασε την Τετάρτη στους δημοσιογράφους ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς. Πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση στην παλιά πόλη της Καβάλας και να αντιμετωπίσει το σύνθετο πρόβλημα στάθμευσης αυτοκινήτων.

Σελίδες