«Διαπιστώθηκε στην πορεία ότι υπάρχει εντελώς διαφορετική αντίληψη για το πως θα πάμε στην επόμενη ημέρα ενώ είχαμε και  δημόσιες τοποθετήσεις από την πλευρά του κυρίου Παππά για τις επιλογές της εταιρείας. 

 

Επίσης ο κ. Ιωαννίδης δεν εκτελούσε τις αποφάσεις της εταιρείας, ανέφερε σχετικά στον KavalaNews 102,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ενεργειακής Σωτήρης Χιωτάκης μιλώντας για την απόφαση να προχωρήσει η εταιρεία στην αναγκαστική συνταξιοδότηση των Βαγγέλη Παππά και Κώστα Ιωαννίδη.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χιωτάκης «Μη στεκόμαστε στις διατυπώσεις δεν θα μπορούσε να κρυφτεί το γεγονός ότι η εταιρεία αποφάσισε να καταγγείλει τις συμβάσεις δυο ιστορικών στελεχών της με την αφορμή  συνταξιοδότησης όταν τους προτάθηκε να βγουν από μόνοι τους στη σύνταξη, και δεν το αποδέχτηκαν».

 

Τόνισε πως βάσει νόμου η εταιρεία έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στις καταγγελίες των συμβάσεων, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις του Σωματείου εργαζομένων. 

 

Χαρακτήρισε την απόφαση για την απόλυση Παππά και Ιωαννίδη αμυντική κίνηση «για να μπορέσουμε να δουλέψουμε τον Πρίνο σαν άνθρωποι». 

 

«Γνωρίζω πολλά χρόνια τον κ. Παππά και τον σέβομαι όμως όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση υπάρχουν στελέχη της εταιρείας που δεν μπορούν να μπουν μέσα στο εργοστάσιο. Υπάρχει ομάδα περιφρούρησης ασφαλούς λειτουργίας όπως την ονομάζουν οι εργαζόμενοι που δεν επιτρέπει την είσοδο. Ελπίζουμε αυτό να τελειώσει σύντομα», είπε επίσης ο κ. Χιωτάκης και διέψευσε πως θα σταματήσει η παραγωγή πετρελαίου στον Πρίνο.  

 

Ακούστε τι είπε στον kavalaNews 102,8 Σωτήρης Χιωτάκης