Αντίθετος με τη δράση της ομάδας action team έτσι όπως έχει ενταχθεί στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα εμφανίστηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση Βαγγέλης Παππάς. 

 

 

Ακούστε τι είπε στον KavalaNews 102,8 ο κ. Παππάς

 

 

Εξέφρασε την άποψη πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει δημιουργήσει θέματα και επί διοίκησης Δήμητρας Τσανάκα λέγοντας πως «Εγώ δε συμφωνώ με μπερδεμένους ρόλους». 

 

«Δε συμφωνώ με το αποφασίσεις ότι είσαι εθελοντής και από πίσω να ακολουθούν τιμολόγια, να πηγαίνεις σε άλλες πόλεις και κατά κύριο λόγο να αντιγράφεις δράσεις που υπάρχουν σε άλλες πόλεις είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό και να τις παρουσιάζεις σα να είναι φρέσκιες ιδέες νέων ανθρώπων», είπε ο κ. Παππάς. 

 

Χαρακτήρισε θρασύτατο τον επικεφαλής της ομάδας λέγοντας μάλιστα πως κάνει απαράδεκτες δηλώσεις πολλές φορές. «Το θέμα μου είναι ότι εκεί υπάρχει ένας νέος ο οποίος καθοδηγεί τα πράγματα και πολλές φορές είναι θρασύτατος και μάλιστα κάνει και απαράδεκτες δηλώσεις». 

 

«Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να απασχολήσει σοβαρά όλους τους φορείς της πόλης ότι τελικά δεν μπορεί ο καθένας να ορίζει τον εαυτό του μέσα στην πόλη όπως θέλει και όλοι οι άλλοι να τον αποδέχονται με τον αλαζονικό τρόπο του, προς χάριν της πεμπτουσίας που λέγεται προσφορά στην πόλη. Αυτή είναι η δικιά μου αντίρρηση. Πιστεύω ότι και ο κ. Μουριάδης ο οποίος είχε μια άλλη πιο φιλική προσέγγιση προς την ομάδα καταλαβαίνει μέσα από τη συμπεριφορά τους μάλλον εγώ πρέπει να είχα δίκιο που φώναζα πριν από τέσσερα χρόνια για εθελοντισμό και τιμολόγια δε συμβιβάζονται», εξήγησε ο κ. Παππάς

 

Τέλος τόνισε πως δεν συμφωνεί με πρόσχημα τον εθελοντισμό να εμπλέκονται τιμολόγια και να παραγκωνίζονται επαγγελματίες. 

 

«Εγώ δε συμφωνώ. Αν είναι με πρόφαση τον εθελοντισμό να κάνουμε δράσεις που πλήττουν τους επαγγελματίες της πόλης αυτό νομίζω πρέπει να απασχολήσει σοβαρά μια υπεύθυνη δημοτική αρχή και να πει ότι ρόλο στην επαγγελματική επιβίωση έχουν αυτοί που βιοπορίζονται από αυτό όχι αυτοί που προσφέρουν εθελοντισμό», είπε ο κ. Παππάς.