action team

"Είμαστε στο πλευρό των γυναικών", αυτό ήταν το μήνυμα που κυριάρχησε στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών.

Η 25η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, η οποία φέτος συμπίπτει με την αναγκαστική παραμονή στο σπίτι λόγω της πανδημίας, ωστόσο οι δράσεις ενημέρωσης δεν λείπουν.

Η πόλη του Durham διοργανώνει κάθε χρόνο ένα Διεθνές Φεστιβάλ για τις αδελφοποιημένες πόλεις.

 

Το πάρκο της Αγίας Ειρήνης, στο οποίο καθημερινά περνούν όμορφες στιγμές παιδιά κάθε ηλικίας, ήρθε η ώρα να αλλάξει αισθητικά μορφή!  Οι νέοι εθελοντές της ACTION TEAM σε σύμπραξη με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ-ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ δημιούργησαν επιδαπέδια παιχνίδια

Στην καμπάνια με τον τίτλο «ευχαριστούμε» φιλοξενούνται έξι Καβαλιώτες που αντιπροσωπεύουν επαγγέλματα που δεν σταμάτησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ενώ οι πολίτες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω των περιοριστικών μέτρων. 

Το «ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» προσφέρει κάθε χρόνο, γάλα εβαπορέ σε εκατοντάδες άπορες οικογένειες που το έχουν ανάγκη, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας.

Όλοι οι μικροί μας φίλοι, μέσα από τα εργαστήρια, θα έχουν την ευκαιρία να προσομοιώσουν την ιδιότητα του ζαχαροπλάστη, του ζωγράφου και του χειροτέχνη δημιουργώντας μοναδικά χριστουγεννιάτικα παρασκευάσματα που θα χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες και χρήσιμες γνώσεις.

 

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε η Όλγα Αρόγλου

 

 

Το φεστιβάλ χρωμάτων επιστρέφει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Καβάλα στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου, περιλαμβάνοντας μοναδικές συναυλίες, εργαστήρια, εκθέσεις, δραστηριότητες και φαγητό από το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ

Η VIP Security βρίσκεται στο πλευρό της Action Team καθώς ανέλαβε, αφιλοκερδώς, την φύλαξη των προϊόντων που συνέλεξε η εθελοντική ομάδα καθ' όλη την διάρκεια της μέρας για τους πυρόπληκτους της Ατ

Συλλογικότητες, φορείς, οργανώσεις αλλά και μενωνομένες πρωτοβουλίες πολιτών ξεκίνησαν την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής. Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες πολίτες άρχισαν να προσέρχονται στα σημεία συγκέντρωσης και να αφήνουν ο καθένας ότι μπορεί.

Η συλλογή θα γίνει την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας. Για οποιαδήποτε διευκρίνiση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα στον συγκεκριμένο ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Με μουσικήχρώματααρώματα και γεύσεις γέμισε το πάρκο Φαλήρου στην Καβάλας στο 1ο Park Food Festival - Kavala που διοργανώνει η Action Team την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018. Πλήρες φωτορεπορτάζ...

Με σύνθημα "το φαγητό ενώνει τις ψυχές" η Action Team διοργανώνει την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 το Park Food Festival - Kavala, στο πάρκο Φαλήρου 

Η Action Team της Καβάλας «ξαναχτυπά»! Αυτή τη φορά με ένα διήμερο φεστιβάλ που έχει ως επίκεντρο το φαγητό αλλά και τη μουσική.

 

Οι Γιατροί του Κόσμου (παράρτημα της Καβάλας) και η Action Team θα στολίσουν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δένδρο από Γάλα, στην πλατεία της Ελευθερίας. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, θα συλλέγουμε γάλα εβαπορέ (μακράς διαρκείας) τα οποία θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας. Υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας.