Για την 2η μέρα των Χριστουγέννων η ομάδα νέων της Καβάλας, Action Team μαζί με τη «Δημωφέλεια» είχαν προγραμματίσει μαζί με τους Καβαλιώτες και τους επισκέπτες της πόλης, να… λάμψει ο ουρανός με τα γνωστά σε όλους «φαναράκια».

 

Εξαιτίας των νεών υγειονομικών μέτρων ακυρώθηκαν όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με την Action Team να εκφράζει τη λύπη της με την παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το «Λάμπει ο Ουρανός» δεν θα διεξαχθεί φέτος λόγω των νέων μέτρων που αφορούν την αναβολή όλων των εκδηλώσεων. 

 

Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι διότι για μια ακόμα φορά φτάσαμε μια ανάσα πριν την δράση, ετοιμάσαμε και την παραμικρή λεπτομέρεια και τελικώς δεν μπορούμε να την υλοποιήσουμε. 

 

Όλο αυτό την ίδια ώρα που ο συνωστισμός επιτρέπεται στους εσωτερικούς χώρους των νυχτερινών κέντρων και των ΜΜΜ. Είναι πλέον αναγκαίο να παρθούν ουσιαστικά μέτρα που πραγματικά θα μας προστατεύουν και θα μας επιτρέπουν να ζούμε ομαλότερα καθώς πλέον γνωρίζουμε ότι η πανδημία θα κρατήσει για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα. 

 

Λυπούμαστε που δεν θα μπορέσουμε να ανταμώσουμε και φέτος. Ευχόμαστε να είστε υγιής και να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε».