Πέντε κεντρικές ομιλίες υποψηφίων αιρετών περιλαμβάνει το τελευταίο 48ωρο της προεκλογικής περιόδου για την πόλη της Καβάλας. Πρόκειται για 4 υποψηφίους δημάρχους και 1 υποψήφιο περιφερειάρχη. 

 

Την αυλαία της περιόδου αυτής, κατά την τελευταία ημέρα κατά την οποία επιτρέπονται ομιλίες, κλείνουν ο Βαγγέλης Παππάς και η Δήμητρα Τσανάκα, οι οποίοι μιλούν την ίδια ώρα, ο μεν πρώτος στην παραλιακή σε ανοιχτό χώρο και η δε δεύτερη στους πεζόδρομους, σε κλειστό χώρο. 

 

Απόψε Πέμπτη βράδυ, είναι προγραμματισμένες τρεις ομιλίες. Από νωρίς ο Άρης Βέρρος στην πλατεία Καπνεργάτη και ο Θόδωρος Μουριάδης στην κεντρική πλατεία. 

 

Η βραδιά κλείνει με ομιλία του Κωστή Σιμιτσή, στο πρώην περίπτερο ΕΟΤ. Πρόκειται για τον μοναδικό υποψήφιο περιφερειάρχη που επιλέγει την Καβάλα για την τελική του ομιλία. Σημειώνεται ότι ο κ. Κατσιμίγας πραγματοποίησε την τελική του ομιλία το βράδυ της Τετάρτης στην Κομοτηνή ενώ οι άλλοι δύο υποψήφιοι, Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν κεντρική ομιλία την τελευταία προεκλογική εβδομάδα. 

 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί, το βράδυ της Τρίτης, η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Μάκη Παπαδόπουλου στο λιμάνι. 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ 

 

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 

 

Θόδωρος Μουριάδης

υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας 

κεντρική πλατεία Καβάλας – 20:00 

 

Άρης Βέρρος 

υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας 

πλατεία Καπνεργάτη – 20:30 

 

Κωστής Σιμιτσής 

υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ 

πλατεία Κονσουλίδη (ΕΟΤ) 21:30 

 

 

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 

 

Βαγγέλης Παππάς 

υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας 

εκλογικό κέντρο Ερυθρού Σταυρού (galaxy) – 20:30 

 

Δήμητρα Τσανάκα 

υποψήφια δήμαρχος Καβάλας 

εμπορικό κέντρο – 20:30