εκλογές

Τα μέλη της επιτροπής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις προσεχείς Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Τους υποψήφιους από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα συμμετάσχουν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου στα γραφεία του κόμματος στην Καβάλα.

Ανακοίνωση για προκριματικές εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ για τη στελέχωση του ευρω-ψηφοδελτίου ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Μεταξύ των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο Θόδωρος Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη, με καταγωγή από την Καβάλα.

Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι και οι συνδυασμοί από τη διοικούσα επιτροπή για τις εκλογές του ΤΕΕ – ΑΜ οι οποίες θα διεξαχθούν στις 19 Μαΐου.

Τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για την εκλογή του στο ΔΣ της ΚΕΔΕ συγχαίρει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξεκινάμε…», Μαρία Βαρύτη.

Κάλπες στήνουν φέτος οι μηχανικοί της χώρας για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και τα μέλη της παράταξής μας ο Τόπος της ζωής μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Μιχάλης Πιτιακούδης, αναδείχθηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024  θα πραγματοποιηθεί ειδική, δια ζώσης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας

Σε εκλογή προεδρείου προχώρησε η ένωση προσωπικού λιμενικού σώματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Σάββατο (21/10) η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ πραγματοποίησε σύσκεψη για το αποτέλεσμα των Δημοτικών και των Περιφερειακών εκλογών. Ενώ συζητήθηκαν και οι εξελίξεις στη λωρίδα της Γάζας.

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 οι εκλογές για το νέο συμβούλιο του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης Καβάλας.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι που εκλέγονται από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και από την Περιφερειακή Ενότητα Θάσου από όλους τους συνδυασμούς είναι οι εξής:

Δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες εκπέμπει μετά το τέλος των εκλογών η Ρεγγίνα Μακέδου, σχολιάζοντας τα «ξεκατινιάσματα» και την τοξικότητα που παρατηρήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο.

Σε ηλικία 50 ετών, ο Χριστόδουλος Τοψίδης εκλέχθηκε για πρώτη φορά περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όντας ο μόνος από τους 6 συνολικά υποψήφιους, που δεν έφερε «χρίσμα», δηλαδή επίσημη στήριξη, από κάποιο πολιτικό κόμμα.

Σε ηλικία 64 ετών, ο Θεόδωρος Μουριάδης κατάφερε να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία στη θέση του δημάρχου Καβάλας.

Ενωτικός ο Μάκης Παπαδόπουλος μετά την ομιλία του στο εκλογικό του κέντρο περπάτησε προς το εκλογικό κέντρο του Θόδωρου Μουριάδη, προκειμένου να τον συγχαρεί.

Με 50,88% στο 97% της ενσωμάτωσης εκλέγεται Περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης, επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση».

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου των περιφερειακών εκλογών... 

Τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Καβάλας...

Σελίδες