makthes

Έκθεση για τις ελευθερίες του Πολίτη για το 2022 σε 197 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις αστοχίες και τις ελλείψεις στον τρόπο λειτουργίας των σιδηροδρόμων μετά το τραγικό δυστύχημα στο Τέμπη που έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

«Ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης εκφράζουν πλέον ανοιχτά τη διαφωνία τους με το “όλοι φταίμε”, άρα κανείς συγκεκριμένα»

«Ο κατώτατος μισθός βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας» διαμήνυσε ο επιστημονικός διευθυντής του Ινιστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Γιώργος Αργείτης.

Ένας από τους σημαντικότερους υπεύθυνους της ασφάλειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ήταν αυτός που πήγε στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας

Την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, στις 23:59, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων επιχειρήσεων για την πρόσληψη επιδοτούμενων ανέργων

γράφει η

Φανή Σοβιτσλή

Για την μεγάλη έλλειψη βασικών φαρμάκων στη χώρα τοποθετήθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σημει'ωνοντας πως το πρόβλημα παρουσιάζεται σε όλη την Ευρώπη λόγω της μεγάλης έξαρσης των λοιμώξεων.

Είναι μερικά από τα πιο γνωστά πρόσωπα του κόσμου, με τη μορφή τους να μη μένει στα στενά όρια της πατρίδας ή του επαγγελματικού τους χώρου

Ξεκινά από τις 9 Ιανουαρίου η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα «Πράσινα ΤΑΞΙ», μέσω της οποίας επιδοτείται με 22.500 ευρώ η αντικατάσταση παλαιών ταξί με νέα ηλεκτρικά.

Σε 488 ανήλθαν οι παραβάσεις για μέθη που βεβαιώθηκαν από την Τροχαία σε 44.754 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα το διάστημα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

«Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίδομα 0,7 ευρώ την ημέρα(!) για αγορές τροφίμων ως απάντηση στον πληθωρισμό», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. 

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους δήλωσε σήμερα ότι είναι "αισιόδοξος" ότι η πανδημία της COVID-19

Παρανοήσεις από μαθητές και φοιτητές διαφορετικών ηλικιών, σχετικά με διάφορες πτυχές της ανθρώπινης αναπαραγωγής

Η εξαιρετικά θετική καλοκαιρινή περίοδος σε συνδυασμό με τις υψηλές πληρότητες σε όλες τις εορτές και αργίες για φέτος

Την έκδοση των πινάκων βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης των υποψηφίων, που έλαβαν μέρος στον 1Γ/2022 γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Μια νέα σοβαρή και με μεγάλες διαστάσεις ψυχική νόσος εντοπίζεται και καταγράφεται πλέον κυρίως στις παιδικές ηλικίες, που συνδέεται άμεσα με το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Τη ζωή της έχασε μια 73χρονη γυναίκα αφού παρασύρθηκε χθες το απόγευμα, Σάββατο από δύο οχήματα στη Δράμα. 

Στα 48 εκατομμύρια θα ανέλθουν στα επόμενα 40 χρόνια οι ασθενείς σε όλο τον κόσμο, που θα έχουν ανάγκη παρηγορικής φροντίδας.

Περισσότερες από 2.500 αιτήσεις υποβλήθηκαν από επιχειρήσεις για τα τρία νέα προγράμματα «νέας γενιάς»

«Σκωτσέζικο ντους» για τους 25.000 συμβασιούχους στους δήμους και τις περιφέρειες, που παρέχουν υπηρεσίες μέσω της κοινωφελούς εργασίας

Περισσότεροι από ένας στους πέντε ανθρώπους έχουν υποστεί κάποιουείδους βία ή παρενόχληση στον χώρο εργασίας τους

Νέα φορολογική μεταρρύθμιση με επανεξέταση από μηδενική βάση του φορολογικού καθεστώτος για 1 εκατ. επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους σχεδιάζει η κυβέρνηση

Ο φετινός Νοέμβριος ήταν ο τέταρτος πιο θερμός από το 2010 για τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, ενώ ήταν ελαφρώς ψυχρότερος από τους αντίστοιχους μήνες του 2010, 2015 και 2019.

Διαβεβαιώσεις ότι η διαδικασία αξιολόγησης στην Εκπαίδευση πραγματοποιείται κανονικά, παρείχε το υπουργείο Παιδείας, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο 24χρονος Βρετανός Μάρκους Τζόουνς,πατέρας ενός αγοριού, υπέστη επιληπτική κρίση και ξαφνικά άρχισε να μιλάει και να σκέφτεται στα γαλλικά.

Με ισχύ από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2023, νέες παθήσεις εντάσσονται στη λίστα σοβαρών παθήσεων των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σελίδες