Στάθης Χαρπαντίδης

γράφει ο

Στάθης Χαρπαντίδης

Εξαίσιες χειροποίητες σοκολάτες που ξαφνιάζουν ευχάριστα με την απαράμιλλη γεύση τους και την κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών τους.

Φέτος ο Γιάννης  Παρασίδης δημιούργησε μια υπέροχη συλλογή από έγχρωμα σοκολατάκια  που προσφέρουν εντυπωσιακές γεύσεις

γράφει ο

Στάθης Χαρπαντίδης

Ο Στάθης Χαρπαντίδης μοιράστηκε τη συνέντευξη που είχε κάνει πριν χρόνια με έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του ακουστικού μπλουζ στο κόσμο, τον John Hammond, στην «ταβέρνα του Καναδού» στην Καβάλα.

γράφει ο 

Στάθης Χαρπαντίδης

Στη Γαλλία θα το βρεις σαν jambon cru ή jambon de Bayonne, στην Ιταλία σαν prosciutto, στην Ισπανία ως jamon iberico. Ο Μάνος Κασίδης το ονόμασε Παγγαιορείτικο χοιρομέρι και είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς των παραδοσιακών αλλαντικών, ένας μεζές διαχρονικός που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. 

Σελίδες