Κώστας Αρβανίτης

Την Καβάλα επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Αρβανίτης.

«Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μίλαγε κάποτε για Νόμο και Τάξη, όμως είναι πια σαφές ότι εννοούσε τον δικό του νόμο, για τη δική του τάξη», σχολιάζει με αφορμή τα επεισόδια στα Πετρέλαια Καβάλας ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης

«Στην Καβάλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη για μια ακόμη φορά δείχνει το πραγματικό της ακραίο δεξιό και αναχρον

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταθέτει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.

Με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων στην Kavala Oil. Η εργαζόμενοι αφού ενημέρωσαν τον κ.

Με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος συνοδευόταν από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, τον συντονιστή της ευρωομάδας της Αριστεράς σ

Επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 26 Ιουνίου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του θα έχει συνάντηση με τα Σωματεία Εργαζομένων στα Λιπάσματα και τα Πετρέλαια το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Χρυσούπολη.

«Το πότε θα γίνουν εκλογές είναι στο χέρι του Μητσοτάκη.

Τριήμερη περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης σε Καβάλα και Δράμα από την Παρασκευή (25/7). 

Σε δηλώσεις της η κ. Ελευθεριάδου επισημαίνει μεταξύ άλλων πως " Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων απέναντι σε εργοδότες που τους έχει ανοίξει η όρεξη με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές της ΝΔ".