Τριήμερη περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης σε Καβάλα και Δράμα από την Παρασκευή (25/7). 

 

Ο κ. Αρβανίτης στο πλαίσιο της επίσκεψης του την Παρασκευή στην Δράμα θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ Δράμας, με τον δήμαρχο Κ. Νευροκοπίου, με την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Δράμας, το Εργατικό Κέντρο, το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δράμας.

 

Οι συναντήσεις θα γίνουν στο Ξενοδοχείο ΥΔΡΑΜΑ, ενώ στις 19.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην ανοικτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Παλιό Ρολόι. Το Σάββατο ο κ. Αρβανίτης θα έχει συνάντηση με την Οικολογική Κίνηση.

 

Στην Καβάλα: 

 

Το Σάββατο θα παραχωρήσει στις 13:00 συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κι έπειτα θα παρακολουθήσει το τουρνουά σκάκι στον πλαίσιο των «Ελευθέριων 2021» στην παραλία της πόλης.

 

Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τα Σωματεία Εργαζομένων των Πετρελαίων και των Λιπασμάτων, ενώ θα είναι ο ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει το ίδιο βράδυ στις 19:30 στην πλατεία Α. Παπανδρέου στη Χρυσούπολη η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Την Κυριακή στις 10:30 θα επισκεφθεί το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Καβάλας, στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, ενώ στις 12:30 θα βρεθεί στην δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο πρώην Στρατόπεδο Ασημακοπούλου.