ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές διεξήχθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ στις 14 Απριλίου, έτσι ώστε να αναδειχθούν από τη βάση του κόμματος, οι 2 από τους 9 υποψηφίους της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. που θα περιληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Μια ομοφοβική δήλωση κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης το βράδυ την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα, Τάνια Ελευθεριάδου, με ανάρτηση της στα social media, αναφέρει πως ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, έκανε ομοφοβική δήλωση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεξάγει εκλογές στις 14 Απριλίου, έτσι ώστε να αναδειχθούν από τη βάση του, οι 2 από τους 9 υποψηφίους της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. που θα περιληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Τους υποψήφιους από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα συμμετάσχουν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου στα γραφεία του κόμματος στην Καβάλα.

Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, το θέμα της Στέγης του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, θέτοντας ερωτήματα μαζί με τους άλλους βουλευτές του κόμματος προς την υπουργό Πολιτισμού και αναφέροντας πως πρέπει να κηρυχθεί διατηρητέο το κτίριο που στεγάζει τον σύλλογο, ώστε να μην αλλοιωθούν οι όψεις, η χρήση και η διαχρονική ιστορία ενός κτιρίου-πολιτιστικού τοπόσημου της πόλης.

Ένα κοστολογημένο σχέδιο για την καταστολή της ακρίβειας και για ένα δίκαιο, βιώσιμο και σταθερό φορολογικό σύστημα, που θα ισχύει για όλους τους πολίτες παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ελληνικό όνειρο – Ζωή με αξιοπρέπεια».

Συνεδρίασαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαρτίου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων. 

Παρέμβαση που τα αλλάζει όλα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με την κατάσταση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ερωτήσεις έθεσαν στη Βουλή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ Λιμεναρίων αλλά και για την πιθανή εγκατάσταση μεγάλων φωτοβολταϊκών πάρκων σε Νευροκόπι Δράμας και Λεκάνη Καβάλας.

Την Πέμπτη 08/02 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συντονιστικού της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέστου με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου, στο πλαίσιο των ενεργών κινητοποιήσεων των αγροτών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στις 17 και 18 Φεβρουαρίου θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, ενώ στις 12 Φεβρουαρίου θα γίνει ο απολογισμός της απερχόμενης νομαρχιακής επιτροπής.

Για άλλη μία φορά βλέπουμε να υλοποιείται το κυρίαρχο «σχέδιο» της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το περίφημο «πάμε κι όπου βγει», αυτή τη φορά στην περιοχή μας.

Ένα «σκιώδες υπουργικό συμβούλιο» καθώς και επικεφαλής τομέων και δράσεων ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, γνωστοποίησαν 22 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (έως σήμερα), με ανακοίνωση τους, την Τετάρτη (13/12).

"Η σημερινή διάσπαση, δυστυχώς δεν αποτελεί έκπληξη" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. 

Ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του ενημερώνει πως είναι μέσα στα άτομα που αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία όπου παρέστη ο ίδιος εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον KavalaNews 102,8 και τον Τάσο Αποστολίδη, ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης, που είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος της ευρωπαϊκής αριστεράς.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα το 38ο Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας (CHP).

Τους τομεάρχες και τους αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα παρουσιάσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέργιος Ηλιόπουλος.

Για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον KavalaNews 102,8 η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Περιοδεία στην Καβάλα έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την Παρασκευή (22/09).

Συνέντευξη στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη παραχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη με ποσοστό 52,1% έβγαλαν οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καβάλας.

Ολοκληρώθηκαν στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σελίδες