Απόστολος Χρόνης

Σε βλάβη σε κεντρικό αγωγό στην οδό Σηλυβρίας στην Καβάλα οφείλεται η διακοπή υδροδότησης που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου σε πολλές περιοχές της πόλης.

Τη συγχώνευση των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης των νομών Καβάλας, Δράμας και Σερρών που περιλαμβάνει 16 δήμους συνολικά προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης μέχρι τις αρχές του 2025.

Σε Βλάβη οφείλεται η διακοπή υδροδότησης στην οδό Ερυθρού το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.

Τρίτη με Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα των αναλύσεων για την ποιότητα του νερού στη θάλασσα της Ραψάνης.

«Θα σταματήσουμε το έργο εγκατάστασης οπτικών ινών δεν πάει άλλο θα κάνουμε καταγγελία» λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης

Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά της εργολαβικής εταιρείας που εκτελεί το έργο τοποθέτησης οπτικών ινών στην οδό Ηρακλείτου.

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο απορρίπτει  τους ισχυρισμούς Ζεκερίδη περί «υπόγειων κινήσεων» απο πλευράς του δήμου Καβάλας για το πολυσυζητημένο θέμα της ύδρευσης των Φιλίππων απο τις πηγές του Κεφαλαρίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης.

Η προσπάθεια του Δήμου Καβάλας να λύσει το πρόβλημα με την ύδρευση στον πρώην Δήμο Φιλίππων έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις του Δήμου Δοξάτου που υδροδοτείται από τις πηγές Κεφαλαρίου όπως και η Καβάλα.

Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προεργασίες κι έχει κατατεθεί αίτημα χρηματοδότησης από το τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Τρία χρόνια σχεδόν πέρασαν μετά τη νίκη του Θόδωρου Μουριάδη στις Δημοτικές εκλογές και τα μέλη της παράταξης το… γιόρτασαν.

Ο κ. Παύλος από τις Κρηνίδες Καβάλας πήρε τηλέφωνο το απόγευμα της Παρασκευής φωνάζοντας και βρίζοντας την ΔΕΥΑΚ επειδή έφραξε το φρεάτιο αποχέτευσης μπροστά στο σπίτι του.

«Κραυγή αγωνίας» από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης της χώρας, που κινδυνεύουν να «πνιγούν στα χρέη» καθώς η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος έχει εκτινάξει το κόστος λειτουργίας τους.

Επτά χιλιάδες είναι οι καταναλωτές, από τα συνολικά 43.500 υδρόμετρα του Δήμου Καβάλας, που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν τον λογαριασμό του νερού, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Απόστολο Χρόνη. 

«Ο "μπαμπούλας" ήρθε και έκατσε πάνω από το κεφάλι μας. Όχι μόνο στη ΔΕΥΑΚ αλλά παντού. Από τον Σεπτέμβριο και μετά αυξήθηκαν οι λογαριασμοί. Το υπουργείο Εσωτερικών είχε προβλέψει μέχρι ένα σημείο να απαλύνει αυτό το βάρος αλλά είδαμε ότι οι λογαριασμοί μέσης τάσης που ήρθαν για τον Νοέμβριο είναι διπλάσιοι από τον Οκτώβριο», λέει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης στον KavalaNews 102.8. 

«Μετά από σχεδόν 40 χρόνια αλλάξαμε όλε στις βάνες που δεν λειτουργούσαν σε μεγάλο βαθμό και τοποθετήσαμε ηλεκτρολογικό πίνακα και παροχόμετρα για τις διαρροές», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης, ενώ εξήγησε την πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης. 

Σοβαρή βλάβη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/10) στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην οδό Θεσσαλονίκης με εκτεταμένη διαρροή νερού. 

 

Οι τιμές των νιτρικών ανεβαίνουν από την αυξημένη αγροτική δραστηριότητα της περιοχής στον κάμπο των Φιλίππων λέει στον KavalaNews 1028, μας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης. 

Από τα φύλλα βούλωσαν τα φρεάτια και πλημμύρισαν οι δρόμοι της Καβάλας από την έντονη βροχόπτωση της Τετάρτης σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καβά

«Ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας ήταν περιορισμένος. Ήταν 30 εκατ. ευρώ και εμείς ζητούσαμε τα 11 εκατ. ευρώ.

Με έγγραφό του ο ΤΑΡ δεσμεύτηκε στην ΔΕΥΑ Καβάλας για τις 208 χιλιάδες ευρώ που ζήτησε η Επιχείρηση για το πρώτο τμήμα του αγωγού

Έργο πνοής χαρακτήρισε την υδροδότηση της δημοτικής κοινότητας Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης μιλώντας στον

“Στις αγροτικές καλλιέργειες οφείλονται οι αυξημένες τιμές νιτρικά άλατα που κατά καιρούς εντοπίζονται στο νερό στη δημοτική ενότητα Φιλίππων” είπ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, Δημήτρης Τσιρέκας, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου

Άρχισαν το πρωί της Παρασκευής (5/3) από το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ, οι εργασίες αντικατάστασης του προβληματικού δικτύου ύδρευσης στη Νεάπολη.

 

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολο Χρόνη προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων ύδρευσης που χρηματοδοτεί από το επιχειρησιακό της πρόγραμμα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

 

Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει η αντικατάσταση των παλαιών υδρομέτρων από την ΔΕΥΑ Καβάλας, καθώς και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.  

 

Σελίδες