Με έγγραφό του ο ΤΑΡ δεσμεύτηκε στην ΔΕΥΑ Καβάλας για τις 208 χιλιάδες ευρώ που ζήτησε η Επιχείρηση για το πρώτο τμήμα του αγωγού που θα υδροδοτήσει την Δημοτική Ενότητα Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου. 

 

«Την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψουμε τη σύμβαση για την αντικατάσταση του δικτύου του Αμυγδαλεώνα», είπε στον KavalaNews 102.8  o πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης.

 

«Ο δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα και θα έχει συναντήσεις και γι’ αυτό το ζήτημα. Είμαστε σε διαδικασία συμφωνίας με τον ΤΑΡ και τα υπουργεία για να υπογραφεί συμφωνητικό για τον τρόπο με τον οποίο θα δώσει ο ΤΑΡ τα 4,5 εκατ. στη ΔΕΥΑΚ. Το πρώτο βήμα έγινε», είπε ο κ. Χρόνης. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε ο Απόστολος Χρόνης στον KavalaNews 102.8: 

 

 

"Ριζική ανακατασκευή του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού"

 

«Μετά το πρόβλημα που εμφανίστηκε στο αντλιοστάσιο Α5 τον Μάρτιο του 2020, έπρεπε να προχωρήσει η αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, κάτι που έγινε άμεσα αντιληπτό από τον Περιφερειάρχη, ο οποίος αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το εν λόγω έργο και μάλιστα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. 

 

Τα αντλιοστάσια του Δήμου Καβάλας είναι παλιά. Εδώ και καιρό έχει υποβληθεί πρόταση ύψους 6,2 εκ. ευρώ στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" και για τα υπόλοιπα τέσσερα αντλιοστασία της Καβάλας», λέει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας.