ΔΕΥΑΚ

“Η διοίκηση της ΔΕΥΑ Καβάλας προχωρά σε νέα οριζόντια αύξηση 50% στην πάγια χρέωση στα τιμολόγια του νερού, που φτάνει από τα 4 ευρώ στα 6 ευρώ τον μήνα για κάθε νοικοκυριό αδιακρίτως και άσχετα με την κατανάλωση που κάνει! Θα φτάσουμε δηλαδή να πληρώνουμε 3.240.000 ευρώ “χαράτσι” στη ΔΕΥΑΚ όλοι οι δημότες κάθε χρόνο, και κυρίως οι δημότες με χαμηλή κατανάλωση!”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Παπαδόπουλος.

«Σαν τις Κυριακές δεν έχει» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως την Κυριακή 26 Μαΐου, από τις 07:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ., θα υπάρξει απαγόρευση εισόδου οχημάτων στην οδό Ομονοίας από την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας, την οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και την οδό Κουντουριώτου, λόγω εργασιών.

Μια μεγάλη βλάβη που δεν μπορούσε να εντοπιστεί εύκολα κατάφεραν να επιδιορθώσουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Καβάλας τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 23 Μαΐου.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωσε πως λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Νεάπολης, διεκόπη από τις 20:45 η παροχή νερού τη Δευτέρα (13/05), έτσι ώστε να γίνουν εργασίες.

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή (10/05) από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Τενέδου – Σοφοκλή Βενιζέλου – Παπαντωνίου – Μικράς Ασίας – Κασταμονής – Φαναρίου – Λυδίας – Θάλασσα Μαρμαρά – Τροίας – Ίμβρου – Τενέδου.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή νερού από τις 08:30 έως τις 12:30 της Παρασκευής (26/04), σε περιοχές της Καβάλας.

Καθυστερούν να κλείσουν τα χαντάκια στα έργα της ΔΕΥΑ Καβάλας για την αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Μάλιστα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ιωαννίνων υποχώρησε το κράσπεδο στο πεζοδρόμιο εξαιτίας της διάβρωσης του εδάφους. 

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, θέτει ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας για το θέμα των συγχωνεύσεων των ΔΕΥΑ, και αναφέρει πως η διοίκηση δήλωσε ότι η πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, δεν προτείνει συγχωνεύσεις σε νομαρχιακό επίπεδο, αλλά αντίθετα, πολλοί δήμαρχοι της Περιφέρειας ΑΜΘ δηλώνουν πως η πρόταση της ΚΕΔΕ προωθεί τη συγχώνευση των ΔΕΥΑ σε νομαρχιακό επίπεδο.

Έως 31 Μαρτίου οι επιχειρήσεις πρέπει να γνωστοποιήσουν στην ΔΕΥΑ Καβάλας τον λογαριασμό ύδρευσης που χρησιμοποιούν για επαγγελματική χρήση, τα στοιχεία της επιχείρησης όπως αυτά εμφανίζονται στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του taxis και τα στοιχεία επικοινωνίας όπως σταθερό, κινητό τηλέφωνο και email.

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 01-03-2024 από ώρα 24:00 τα μεσάνυχτα έως το Σάββατο 02-03-2024

Προέγκριση τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κοινοτήτων της Δ.Ε. Φιλίππων από τις πηγές Βοϊράνης

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωση ότι λόγω εργασιών θα διακοπεί η παροχή νερού την Πέμπτη (29/02) από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Τενέδου – Σοφοκλή Βενιζέλου – Παπαντωνίου – Μικράς Ασίας – Κασταμονής – Φαναρίου – Λυδίας – Θάλασσα Μαρμαρά – Τροίας – Ίμβρου – Τενέδου.

Σε βλάβη σε κεντρικό αγωγό στην οδό Σηλυβρίας στην Καβάλα οφείλεται η διακοπή υδροδότησης που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου σε πολλές περιοχές της πόλης.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Νεάπολης, διεκόπη η παροχή νερού την Τρίτη (23/01), στις 15:30 το μεσημέρι, στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Τραπεζούντας–Παφλαγονίας–Αμάσειας –Καππαδοκίας–Ευξείνου Πόντου–Αδάνων–Φιλιππούπολης -Τραπεζούντας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας "OKTAVA TECHNOLOGIES", Αθανάσιος Δέτσης, υπέγραψαν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου το συμφωνητικό για ένα νέο έργο που θα φέρει παρεμβάσεις και δράσεις για τη βελτίωση της διαχείρισης ενέργειας και την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων στο Δήμο Καβάλας.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης την Τρίτη (16/01), από τις 08:30 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι, σε κάποιες οδούς στην πόλη της Καβάλας.

Σελίδες