Ανθή Καραγιάννη

Ερώτηση στην βουλή κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος, σχετικά με τις υποδομές του γηπέδου του Α.Ο. Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη»

Ο Θεόδωρος Μήτρας, που είναι για πολλά χρόνια γιατρός στην ομάδα και στις ακαδημίες του ΑΟ Καβάλα, έκανε μία ανάρτηση με φωτογραφίες για το παιχνίδι ΑΟΚ-Νέστος στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη, αναφέροντας πως οι προβολείς του γηπέδου είχαν μεγάλα προβλήματα με τις λάμπες τους, ενώ έκανε παράλληλα κριτική στον Δήμο Καβάλας για το πως αντιμετωπίζει γενικότερα τον αθλητισμό στην πόλη.

Γέμισε το Δημοτικό στάδιο Ανθή Καραγιάννη, το απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2023, στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Την Τετάρτη (21/06) στις 18:30 το απόγευμα και όχι την Παρασκευή (16/06) όπως αρχικά είχε οριστεί, θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας, μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΟ Καβάλα και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετέχουν. 

Την Παρασκευή (16/06) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” στις 18:30 το απόγευμα, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΟ Καβάλα και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετέχουν. Ο αγώνας διοργανώνεται από ΑΟΚ και Δήμο Καβάλας, με την είσοδο στο γήπεδο να είναι ελεύθερη προς το κοινό.

Τη Δευτέρα (20/03) μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία 8 διαφορετικών χωρών μαζί με το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας βράβευσαν στο Δημαρχείο της Καβάλας τους Αλεξάνδρα Δήμογλου, Ανθή Καραγιάννη και Χάρη Παλτόγλου για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (22/10) στο Στάδιο Ανθή Καραγιάννη οι αναπτυξιακοί αγώνες Μελετιάδεια 2022 προς τιμήν του Τάσου Μελετιάδη βαλκανιονίκη των 800 μέτρων.

O Α.Ο Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώνει πως τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας-οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας για την σεζόν 2022-2023.

Την κακή εμπειρία που αποκόμισε από την τελευταία φορά που βρέθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του ΑΟΚ και του Ολυμπιακού Β’ μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ο Χρήστος Θαγγόπουλος. 

Δεν χρειάζεται να υπάρχει προστριβή μεταξύ του Δήμου και της ομάδας της Καβάλας διαμηνύει μέσω του KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης απαντώντας στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΑΟΚ Άλεξ Χαντιντάτζι σχετικά με υποσχέσεις που δόθηκαν για την ανακαίνιση του σταδίου Ανθή Καραγιάννη και τηρήθηκαν.

Μήνυμα προς τον ιδιοκτήτη του ΑΟΚ Alex Haditaghi μετά όσα είπε για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο απέστειλε η Παραολυμπιονίκης Ανθή Καράγιαννη. Όπως αναφέρει: 

Εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων στα δημοτικά γυμναστήρια πραγματοποιήσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου

γράφει ο 

Κώστας Παπακοσμάς 

 

Ζωντανά στην Καβάλα το βράδυ της 18ης Αυγούστου στο γήπεδο Ανθή Καραγιάννη, τραγούδησε η Νατάσα Θεοδωρίδου

 

Από «πρώτο χέρι» άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «Ανθή Καραγιάννη» ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα. 

Στην Καβάλα βρέθηκε την Πέμπτη (20/5) ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Το στάδιο "Ανθή Καραγιάννη" και ο εξωτερικός χώρος στην Καλαμίτσα είναι τα δύο σημεία που προσφέρονται για ατομική άθληση σε οργανωμένους χώρους σ

Σε μία σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας, η εκδήλωση της ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας στο πλ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας, πρόκειται να διοργανώσουν ημερίδα με θέμα: “Ασθένεια, αναπηρία και δυσμορφία στην τέχνη της αρχαϊκής και κ