Μήνυμα προς τον ιδιοκτήτη του ΑΟΚ Alex Haditaghi μετά όσα είπε για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο απέστειλε η Παραολυμπιονίκης Ανθή Καραγιάννη. Όπως αναφέρει: 

 

Αγαπητέ κύριε Haditaghi, με λένε Ανθή Καραγιάννη και το γήπεδο της Καβάλας πήρε το όνομα μου. 

 

Έχω κερδίσει 9 μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Κ.Α.ΚΑΒΑΛΑΣ του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου όχι μόνο της πόλης αλλά και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

240 παιδιά κάνουν γυμναστική στον σύλλογο μας. 120 στην Καβάλα και 120 στην Ελευθερούπολη κοντινή πόλη (16χλμ). Περισσότερα από 40 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές μας σε όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα τα τελευταία 3 χρόνια. 

 

Οι συνθήκες στο γήπεδο, όπως θα έχετε παρατηρήσει και μόνοι σας, είναι τραγικές. Δώσαμε μέρος για αποθήκευση του εξοπλισμού μας και για αποφυγή κακοκαιρικών συνθηκών, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον εξοπλίσουμε πλήρως.

 

Για τον λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς, όπως είναι γνωστή η ευαισθησία σας απέναντι στο άθλημα της πόλης μας, συνολικά το κόστος για τον εξοπλισμό είναι περίπου 4000 ευρώ (δωρεάν βάρη, μπάρες, κερκίδες βαρών, πατάκια, μπάρες, μπάρες, κάμπες). 

 

Επιπλέον το κόστος συμμετοχής σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα ίσως και πάνω από 8000 ευρώ, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη την οικονομική δυνατότητα για τον εξοπλισμό.

 

Συνοψίζοντας, έχοντας επίγνωση των προθέσεων σας να υποστηρίξετε τον αθλητισμό της πόλης θα ήμασταν ευγνώμονες αν μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο, οποιονδήποτε τρόπο βρείτε κατάλληλο για να βοηθήσετε τον σύλλογό μας. Περιμένουμε την απάντησή σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

Ανθή Καραγιάννη  

 

Δείτε εδώ την απάντηση του Alex Haditaghi.