Δεν χρειάζεται να υπάρχει προστριβή μεταξύ του Δήμου και της ομάδας της Καβάλας διαμηνύει μέσω του KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης απαντώντας στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΑΟΚ Άλεξ Χαντιντάτζι σχετικά με υποσχέσεις που δόθηκαν για την ανακαίνιση του σταδίου Ανθή Καραγιάννη και τηρήθηκαν (δες ΕΔΩ). 

 

«Είπαμε κάποια πράγματα για τις τουαλέτες και τις υγρασίες και υποσχεθήκαμε ότι θα τα κάνουμε», είπε ο κ. Μουριάδης και επισήμανε πως «οι εργασίες θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου». 

 

Απαντώντας στον Καναδοϊρανό επιχειρηματία σχετικά με τους αθλητές του στίβου που μπαίνουν στο γήπεδο είπε ότι «δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο έχουμε και τον κλασικό αθλητισμό και το γήπεδο πρέπει να το φτιάξουμε έτσι που να εξυπηρετεί και τους αθλητές του στίβου». 

 

Σχετικά με το αίτημα Χαντιντάτζι για την παραχώρηση του γηπέδου ο κ. Μουριάδης λέει: 

 

«Εμείς θα κάνουμε αυτά που μας αναλογούν, δεν μπορούμε όμως να παραχωρήσουμε το γήπεδο, δεν γίνεται να παραχωρήσουμε τις εγκαταστάσεις». 

 

Και εξήγησε, πως αν θέλει η ομάδα να διαμορφώσει τα αποδυτήρια μπορεί να το κάνει. 

 

«Δική μας δουλειά είναι να φτιάξουμε τις τουαλέτες για γυναίκες και άτομα με ειδικές ανάγκες και να φτιάξουμε τα αποδυτήρια των διαιτητών», συμπληρώνει ο κ. Μουριάδης. 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: