γράφει ο

Νίκος Χατζηγιοβανάκης

 

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για τις εργολαβίες οδοποιίας του 2018, οι οποίες και θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

 

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη οι εργολαβίες που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην πόλη της Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Λουκά αλλά και στην περιοχή του Περιγιαλίου ανήκουν στις εργολαβίες του 2017.

 

Πιο συγκεκριμένα, η επόμενη "ομάδα" ασφαλτοστρώσεων θα γίνει στα τμήματα των οδών 7ης Μεραρχίας, Θεοδώρου Καβαλιώτου, Μικράς Ασίας, Θεσσαλονίκης, Σκρα, Αμύντα, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Φαναρίου.

 

Η κ. Δρακωνάκη είπε ότι  μέχρι το φθινόπωρο του 2018 αναμένεται να εγκριθεί πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων αξίας 300.000 ευρώ. Όπως εξήγησε τα χρήματα για τις ασφαλτοστρώσεις είναι από την λεγόμενη ΣΑΤΑ καθώς η εσωτερική οδοποιία των πόλεων δεν χρηματοδοτείται από προγράμματα. 

 

Η Ευαγγελία Δρακονάκη κατέληξε λέγοντας "Για να αποκατασταθεί πλήρως όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Καβάλας θα πρέπει να δαπανηθεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που δεν διαθέτει ο Δήμος Καβάλας για αυτό και οι παρεμβάσεις γίνονται τμηματικά σε προβληματικά σημεία του οδικού δικτύου.

 

Δείτε τις δηλώσεις της αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Καβάλας Ευαγγελίας Δρακονάκη: