Ασφαλτοστρώσεις

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση και φωτογραφίες του ενημέρωσε για τις εξελίξεις των εργασιών της αγροτικής οδοποιίας και του εσωτερικού οδικού δικτύου στις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 25 Αυγούστου 2023 οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται σε όλο το νότιο τμήμα του Νέου Ζυγού.

Από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου 2023, θα γίνουν ασφαλτικές αποκαταστάσεις μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου στην Καβάλα.

Συνεχίζεται μέχρι και το Σάββατο 1 Ιουλίου το έργο της ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Πετροπηγής στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης.  

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Έργα ασφαλτόστρωσης συνεχίζει η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στην Εθνική οδό Καβάλας - Ελευθερούπολης, στο δρόμο μεταξύ Κοκκινοχώματος και Ελευθερούπολης, ενώ από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου θα γίνουν εργασίες στην Εθνική οδό Καβάλας - Ξάνθης έως τη διασταύρωση της Πετροπηγής.

Ανακοίνωση εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ για ασφαλτόστρωση στο Εθνικό οδικό δίκτυο της Καβάλας. Η παράταξη αναφέρει χαρακτηριστικά “με δεδομένο ότι το μέσο πλάτος της διατομής Εθνικής Οδού είναι από 9 έως 11 μέτρα, με τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα θα συντηρηθούν επί της ουσίας, το πολύ 5 χιλιόμετρα δρόμου.”

Την Πέμπτη (25/05) υπεγράφη η σύμβαση του έργου για την πραγματοποίηση ασφαλτοστρώσεων στο Εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, προϋπολογισμού 1,2 εκατομμυρίου ευρώ.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο της εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου άρχισε την ασφαλτόστρωση στην οδό Κολοκοτρώνη.

Ολοκληρώθηκαν από το ειδικό συνεργείο της αναδόχου εταιρίας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Τενέδου και Σαππαίων, καθώς και στο δρόμο της ΜΟΜΑ.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη της Καβάλας από τα συνεργεία των αναδόχων εταιρειών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Σαππαίων εξαιτίας εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ασφαλτοστρώσεις στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου πραγματοποιεί από το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου ο Δήμος Καβάλας και συγκεκριμένα σε τμήμα της οδού Πάτμου. 

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ η προκήρυξη του διαγωνισμού για την Δημοπράτηση του έργου της Αποκατάστασης - Συντήρησης φθαρμένων οδοστρωμάτων του οδικού δικτύου της

Η οδός Ιοκάστης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης από την ανάδοχο εταιρία, παραδόθηκε στην κυκλοφορία

 

Υπογράφηκε μεταξύ της ΠΑΜΘ/Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και του νόμιμου εκπροσώπου της Αναδόχου εταιρίας με την επωνυμία «MAYCON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» η σύμβαση του έργου που αφορ

Συνεχίζονται από την ανάδοχο εταιρία και υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη δημοτική ενότητα Φιλίππω

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 14 & 15 Απριλίου 2021 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών οδών στον Πρίνο και στον Ποτό

Λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 7-04-2021 έως 16-04-2021 από το Ραχώνι έως την Καλλιράχη, έλαβε η Αστυνομία, για εργασίες ασφαλτόστρωσης (φρεζάρισμα υφιστάμενου τάπητα-κατασκευή νέας στρώσης τάπητα).

Εργασίες ασφαλτόστρωσης, στο πλαίσιο του έργου "Διευθέτηση Ομβρίων Υδάτων", θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, στις Κρηνίδες. Πιο συγκεκριμένα, θα αποκατασταθεί ένα τμήμα της οδού Φιλίππου, από το ύψος των ΕΛ.ΤΑ. μέχρι τους φωτεινούς σηματοδότες της Εθνικής οδού Καβάλας - Δράμας.

Ξεκίνησε την Πέμπτη (19/11) υπό την επίβλεψη των υπευθύνων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας η διαγράμμιση τμήματος της Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο αποκαταστάθηκε προσφάτως από την ανάδοχο εταιρία, ενώ παράλληλα συνεχίστηκαν και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας.

 

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.518.000 ευρώ, προβλέπει τη συντήρηση και αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου εντός της πόλης της Καβάλας.

 

Παρατείνεται η απόφαση λήψης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα από την χ/θ 02+900 έως την χ/θ 04+700 (μεταξύ Χορτοκοπίου και Αντιφιλίππων), με κατεύθυνση προς Αντιφιλίππους, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, κατά το χρονικό διάστημα από 23-09-2019 έως 27-09-2019.

Συνεχίζεται το έργο της ασφαλτόστρωσης προϋπολογισμού 1.000.000€ από την οδό Μιαούλη. Παράλληλα ξεκίνησε και το πεζοδρόμιο από την περιοχή του γηπέδου 5χ5 προς το Γηροκομείο.

Συνεχίζεται από τον Δήμο Καβάλας, με την επίβλεψη της  Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Αντιδημάρχου Τ.Υ. Ευαγγελίας Δρακονάκη, η ασφαλτόστρωση σε επιλεγμένους δρόμους...

Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση σε επιλεγμένους δρόμους του Δήμου Καβάλας, με την επίβλεψη της  Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Αντιδημάρχου Τ.Υ. Ευαγγελίας Δρακονάκη, σταθερή στις δεσμεύσεις της διοίκησης του Δήμου, εδώ και τέσσερα χρόνια.

Σελίδες