γράφει ο

Νίκος Χατζηγιοβανάκης

 

Σε αυξημένη επαγρύπνηση είναι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της ασφάλειας αλλά και της τροχαίας Καβάλας. Μάλιστα, οι άνδρες της τροχαίας πραγματοποιούν καθημερινούς ελέγχους στις οδούς Βενιζέλου, Ερυθρού Σταυρού, 7ης Μεραρχίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

 

Η παρουσία τους δεν είναι διόλου διακριτική καθώς από ότι φαίνεται δεν προσπαθούν να "κρυφτούν" και βρίσκονται στα σημεία με ανοιχτούς τους φάρους των περιπολικών ενώ, την προηγούμενη εβδομάδα παρατηρήθηκαν εντατικότατοι έλεγχοι αυτοκινήτων στην οδό Ερυθρού Σταυρού στο ύψος του εβραϊκού μνημείου.

 

Δεν λείπουν όμως και τα παράπονα, από τους κατοίκους της οδού Ερυθρού Σταυρού. Οι κάτοικοι, λοιπόν, αναφέρουν ότι, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν λάβει κλήσεις για παράνομη στάθμευση στις 12 και 1 το βράδυ. Όταν είδαν το "ροζ χαρτάκι" στο παρπρίζ του αυτοκινήτου προσέφυγαν σε ενστάσεις, όμως δεν δικαιώθηκαν.

 

Στο σημείο αυτό, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι, μετά τα έργα βιοκλιματικής ανάπλασης του Δήμου Καβάλας στις οδούς Ερυθρού Σταυρού και Βενιζέλου, οι "εσοχές" είναι για προσωρινή στάση και όχι στάθμευση. Για τον λόγο αυτό και έχουν τοποθετηθεί ειδικές σημάνσεις.

 

Αναλυτικά στις φωτογραφίες βλέπετε κατα σειρά:

1 & 2: Οδός 7ης Μεραρχίας (27/5/2018) 24:41

3: Οδός Ερυθρού Σταυρού (17/5/2018) 24:30

4: Οδός Ερυθρού Σταυρού (21/5/2018) 23:45