: Κοινωνία

Με τη συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα και την παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού των δύο σχολείων και εκατοντάδων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Την ώρα που λοιμωξιολόγοι έχουν εισηγηθεί να μειωθεί το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, να τεθεί σε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, ο νομίατρος Καβάλας συμβουλεύει να περιορίσουμε τις κοινωνικές μας δραστηριότητες ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

 

"Οι κυβερνήσεις πρέπει να αφουγκράζονται την κοινωνία, αλλά σε καμία περίπτωση να καθοδηγούνται από την κοινωνία."

Για στήριξη της κυβέρνησης στις απολύσεις της Selecta Hellas έκαναν λόγο σε συνέντευξη τύπου ο Βαγγέλης Φρυδάς μέλος του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Καβάλας και η απολυμένη της Selecta Hellas και γραμματέας του σωματείου Βάσω Μπράτσου

Ρολά θα κατεβάσουν τα καταστήματα και τα καφέ της Καβάλας μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης 15 Μαΐου, ημέρα και ώρα της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην πλατεία Ελευθερίας κατά των διοδίων στην παράκαμψη της Καβάλας. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου

Ανακοινώνεται ότι λόγω των απαραίτητων εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, από ώρα 08:00 έως 14:30, στο Παληό Καβάλας.

Άρχισε από το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου η διαδικασία μονοδρόμησης της οδού Βενιζέλου με κατεύθυνση από τον κόμβο Φαλήρου προς την οδό Δαγκλή στο πλαίσιο έναρξης των εργασιών επί της οδού Βενιζέλου για την εκτέλεση του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση τμήματος του αστικού κέντρου της πόλης της Καβάλας»