Στο καστανοδάσος του Παλαιοχωρίου του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε με σύμμαχο τον καλό καιρό την, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, η καθιερωμένη «Ημέρα Κάστανου». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχωρίου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονα ψητά και βραστά κάστανα, κρασί, πολύ χορό και γλέντι με διάφορα εδέσματα για τα οποία φρόντισαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου και η ποδοσφαιρική ομάδα «Ένωση Παγγαιϊκού – Δρυάδας».

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου  Φίλιππος Αναστασιάδης,  ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γάκης, και πλήθος κόσμου.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί «αρχικά, όλους τους δημότες του Δήμου Παγγαίου αλλά και το σύνολο των πολιτών από την ευρύτερη περιοχή που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και συνέβαλαν για ακόμα μια χρονιά στην επιτυχία της εκδήλωσης. Παράλληλα, εκφράζει  τις ευχαριστίες της προς όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και προσέφεραν τα μέγιστα, προκειμένου να υπάρξει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ευχαριστεί θερμά τον συνδιοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχωρίου καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες Συλλόγους: Πολιτιστικό Σύλλογο Ποδοχωρίου, Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιφιλίππων και Σύλλογο Μυτιληναίων Νομού Καβάλας».