γιορτή κάστανου

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν βραστά και ψητά κάστανα, κρασί και να διασκεδάσουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς!

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Καστανοδάσος του Παλαιοχωρίου μετά από παύση δύο ετών λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί η «ημέρα κάστανου».

Μια ακόμη όμορφη διοργάνωση στο πανέμορφο καστανοδάσος Παλαιοχωρίου, την Κυριακή 27/10. Πολλοί οι επισκέπτες από νωρίς το πρωί καθώς ο καιρός ήταν σύμμαχος μας.

Με άφθονα κάστανα, κρασί και μουσικοχορευτικά δρώμενα από Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής και των όμορων Νομών, θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια χρονιά, την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, από τις 11:00 π.μ.στο κατάφυτο Καστανόδασος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου του Δήμου Παγγαίου

Στο καστανοδάσος του Παλαιοχωρίου του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε με σύμμαχο τον καλό καιρό την, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, η καθιερωμένη «Ημέρα Κάστανου». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχωρίου.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχωρίου, διοργανώνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 από τις 11:00 π.μ.