Ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος, σε ανακοίνωση του τονίζει πως το έργο της ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη δεν θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, όπως είχε δεσμευτεί η διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

 

 

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεσμεύτηκε πρόσφατα, για πολλοστή φορά, ότι το έργο ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη θα τελειώσει στις 30 Ιουνίου, γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις.

 

Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι το έργο δε θα τελειώσει στις 30 Ιουνίου…

 

Άλλη μια θερινή τουριστική περίοδος χαμένη, περισσότερη ταλαιπωρία για τους δημότες και τους κατοίκους,  μεγαλύτερη οικονομική ζημιά για τους επαγγελματίες, κακή εικόνα για την Καβάλα.

 

Μετά από τόσα χρόνια καθυστερήσεων, κακής οργάνωσης και προβλημάτων στη μελέτη και στην εξέλιξη των εργασιών, η Δημοτική Αρχή έδειξε αδυναμία και αναποφασιστικότητα να επιταχύνει το έργο στην τελική του φάση και να το κλείσει στην οριστική του προθεσμία, έστω και μετά από τόσες και τόσες παρατάσεις.

 

Οι δημότες όμως θα συνεχίσουν να πληρώνουν “τα σπασμένα” αυτής της έλλειψης αποτελεσματικότητας της Διοίκησης του Δήμου…»