ο τόπος της Ζωής μας

Την πρώτη έκδοση του Προγράμματος της παράταξης για τις Δημοτικές Εκλογές και την πρώτη ομάδα 85 υποψηφίων παρουσιάσε ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της Ζωής μας” ανακοίνωσε πως ο ιατρός παθολόγος και διευθυντής της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας Ξενοφώντας Κροκίδης θα είναι στο ψηφοδέλτιο της στις δημοτικές εκλογές του 2023.

O δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Κώστας Μπουμπούνας με ανακοίνωση του δείχνει την δυσαρέσκεια του για τα έργα που γίνονται στην πόλη και έχουν δημιουργήσει όπως αναφέρει ένα απαράδεκτο “κομφούζιο στους δρόμους.

Η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της Ζωής μας”, ανακοίνωσε δύο νέους υποψηφίους της, τη Μαρία Παραντινού και τον Χαράλαμπο Πογαρίδη.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ο Τόπος της Ζωής μας” Μάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή την απόρριψη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να πάει μέρος των εσόδων των δημοτικών τελών στον ιδιώτη που θα αναλάβει την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού.

Για την απευθείας ανάθεση από το δήμαρχο Καβάλας σε μεσίτη ακινήτων της Αθήνας για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της ζωής μας”, αναφέροντας πως ο δήμαρχος ξεπουλάει το κτίριο με μία “ύποπτη” διαδικασία.

Καλωσορίζουμε στη δημοτική ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Κώστα Μπουμπούνα, που αναλαμβάνει καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου από την ερχόμενη Δευτέρα. 

Με λύπη ανακοινώνουμε σήμερα την παραίτηση του Γιάννη Μούτλια από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας

Παραβρέθηκα την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα εργαστήριο σχεδιασμού μίας νέας πρότασης για παρεμβάσεις στη συνοικία της Παναγίας

Η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της ζωής μας” κατέθεσε στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας προτάσεις για τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, συναντήσαμε για ακόμη μία φορά τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και συζητήσαμε από κοντά την πρόσφατη κατάσταση που διαμορφώνεται με τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ, και ειδικά με τις “άγονες” γραμμές που έχουν διακοπεί κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε συνοικίες της Καβάλας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ο Τόπος της ζωής μας”, με θέμα την πεσμένη γέφυρα του κάτω νοσοκομείου.

Συνέντευξη τύπου έδωσε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το πρωί ο Επικεφαλής της παράταξης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, Δημοτικός Σύμβουλος και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος

Αναλαμβάνουμε μια νέα πρωτοβουλία, με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία και προσβασιμότητα στην πληροφορία για τα άτομα που έχουν προβλήματα ακοής.

Επισκεφθήκαμε το Δασαρχείο Καβάλας, για να ενημερωθούμε για τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο περιαστικό δάσος, και για τις δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα σε Διεύθυνση Δασών, Δασαρχείο και Δήμο Καβάλας

Μετά από πρόσκληση ομάδας νέων του Δήμου Καβάλας από τον Μάκη Παπαδόπουλο, ο Επικεφαλής και πολλά στελέχη και φίλοι της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης “Ο Τόπος της Ζωής μας” βρέθηκαν σε φιλική συνάντηση σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αγίου Λουκά σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο, Μάκη Παπαδόπουλο, μετά την απα

«Με τη συμφωνία Μουριάδη για την Καλαμίτσα, ο Δήμος θα πληρώνει 200.000 ευρώ τον χρόνο και οι Καβαλιώτες ένα πολύ ακριβό

Στην Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας προσφεύγει ο Μάκης Παπαδόπουλος και η παράταξη τους προκειμένου

«Η περιοχή της Ιχθυόσκαλας δεν χρειάζεται μόνο μία απλή κυκλοφοριακή ρύθμιση.

«Πληροφορούμαστε τις τελευταίες ημέρες ότι εργαζόμενοι από την Υπηρεσία Καθαριότητας έστειλαν καταγγελία στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΔΔ) για παράνομες

Το πρόβλημα με το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας περιγράφει ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 Σχολικά είδη σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς προσέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος.

«Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας έχει μετατρέψει τα πρώην στρατόπεδα Κωτσάλου και Ασημακόπουλου στο Περιγιάλι κυριολεκτικά σε έναν μεγάλο και επικίνδυνο

Το Σάββατο (22/5) πραγματοποιήθηκε ενημερωτική και οργανωτική συνάντηση της παράταξής "o Τόπος της Ζωής μας" με φορείς και συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων

Εδώ και δύο χρόνια περίπου, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του έργου ύδρευσης για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, που υποσχέθηκε η εταιρεία του αγωγού ΤΑΡ.

 

«Ο Δήμαρχος Καβάλας και η εταιρεία ΤΑΡ δεν έκαναν τίποτα εδώ και 1,5 χρόνο για να προχωρήσει το έργο ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος.

Περισσότερα δρομολόγια και περισσότερες ώρες στις καθαρίστριες για την προστασία των μαθητών» ζητά ο Μάκης Παπαδόπουλος με επιστολή του προς τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη. 

 

Ότι απέκλεισε γυναίκες από τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας καταλογίζει στον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος. 

 

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και τον Δήμαρχο Καβάλας, ο επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής Μας», Μάκης Παπαδόπουλος δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ύπο προϋποθέσεις. 

 

Σελίδες