Ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στο 5ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, που δείχνει την κακή κατάσταση που βρίσκονται κάποια σχολεία του Δήμου.

 

Μαθητές ενώ είχαν ολοκληρώσει το μάθημα της γυμναστικής, κατευθυνόντουσαν προς την τάξη τους, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για το διάλειμμα. 

 

Τότε ένα κομμάτι ενός τοίχου έπεσε και χτύπησε έναν μαθητή στην πλάτη. Το παιδί δεν χτύπησε πολύ, αλλά σοκαρίστηκε και έγινε σύσταση να πάει στο Νοσοκομείο προληπτικά.

 

Η δασκάλα κάλεσε τους γονείς, και η μητέρα του παιδιού αφού πήγε στο σχολείο κάλεσε την αστυνομία. Στο σχολείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καβάλας, Χριστόδουλος Μιχαλάκης και αρμόδιος της τεχνικής υπηρεσίας.

 

Στο σχολείο τοποθετήθηκε δίχτυ στο σημείο που έπεσε το κομμάτι από τον τοίχο, έτσι ώστε να αποκλειστεί ο χώρος.