Για 12η συνεχή χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε), υλοποίησε τη δράση "Ανάπτυξη Συλλογών Δημόσιων & Δημοτικών βιβλιοθηκών", η οποία αφορά τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών με νέες αξιόλογες εκδόσεις.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», έχει επιλεγεί ως παραλήπτης της εν λόγω δωρεάς. Την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:00 στον 1ο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της νέας συλλογής στα μέλη των Λεσχών Ανάγνωσης ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή 16 και 17 Μαΐου αντίστοιχα, τα βιβλία θα εκτεθούν στο 2ο όροφο (Αναγνωστήριο) της βιβλιοθήκης.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αναφέρει τα εξής:

“Για 12η συνεχή χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε) μέσω της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library υλοποίησε τη δράση "Ανάπτυξη Συλλογών Δημόσιων & Δημοτικών βιβλιοθηκών" για το 2023, η οποία αφορά τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών με νέες αξιόλογες εκδόσεις.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», μαζί με άλλες 20 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες, έχει επιλεγεί για το 2023, ως παραλήπτης της εν λόγω δωρεάς.

 

Η ενέργεια αυτή συνέβαλε σημαντικά στην αναβάθμιση της συλλογής μας, μιας και εμπλουτίστηκε με 309 ποιοτικά βιβλία.

 

Την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:00 στον 1ο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της νέας συλλογής στα μέλη των Λεσχών Ανάγνωσης ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή 16 και 17 Μαΐου αντίστοιχα, τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, τα βιβλία θα εκτεθούν στο 2ο όροφο (Αναγνωστήριο) της Βιβλιοθήκης για τους φίλους του βιβλίου και της ανάγνωσης.”