Τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε σχόλιο του στα social media τα εξής:

«Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε; Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι βουλευτής του. Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν. Και συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ».

 

 

O κ. Κασσελάκης στη συνέχεια τόνισε:

«Εδώ και μία εβδομάδα, επίτηδες δε ζήτησα τη διαγραφή του. Ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή. 

 

Ο Πρωθυπουργός δεν χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας. 

 

Είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές.

 

Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας»

 

“Επίθεση” σε Κυριαζίδη και από Κακλαμάνη

 

Ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε επίσης το θέμα και χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση Κυριαζίδη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά

«θεωρώ τη δήλωση απαράδεκτη. Απαράδεκτη ανθρωπίνως και πολιτικά».

 

Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Attica Tv ο Νικήτας Κακλαμάνης, άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης, και για το καταδικαστικό για τη χώρα ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου όσον αφορά την κατάπτωση του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας.

 

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Δεν πέρασα επιπόλαια το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στεναχώρησε. Είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί», συμπληρώνοντας ότι «στηρίζω με φανατισμό τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά όχι αλά καρτ».