Στέφανος Κασσελάκης

Παρέμβαση που τα αλλάζει όλα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με την κατάσταση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνάντηση με εργαζόμενους στα Λιπάσματα Καβάλας θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο Υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν μάς λέει ότι συμφώνησε με τον Υπουργό Εργασίας 'Αδωνι Γεωργιάδη να έρθουν 500.000 Πακιστανοί στη χώρα μας για να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, γνωστοποίησαν 22 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (έως σήμερα), με ανακοίνωση τους, την Τετάρτη (13/12).

Τον ισχυρισμό του Στέφανου Κασσελάκη ότι η Ελλάδα αποστρατικοποιεί τα νησιά για να στέλνει πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία διέψευσε κατηγορηματικά στο Κανάλι Ένα 90,4 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Περιοδεία στην Καβάλα έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την Παρασκευή (22/09).

Στην Καβάλα συνεχίζει την περιοδεία του ο Στέφανος Κασσελάκης, εν όψει των δεύτερων εκλογών της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου για να αναδειχθεί η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνέντευξη στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη παραχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη, ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς, μετά από τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.

Πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη με ποσοστό 52,1% έβγαλαν οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καβάλας.

Ολοκληρώθηκαν στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.