Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής μας”, Μάκης Παπαδόπουλος, αναφέρει σε ανακοίνωση του πως η παράταξη του ενημερώνει τους δημότες ότι έχει ξεκινήσει από τον Δήμο Καβάλας η εφαρμογή του μέτρου της μείωσης δημοτικών τελών για τις ευπαθείς ομάδες.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ενημερώνουμε τους δημότες ότι έχει ξεκινήσει από τον Δήμο Καβάλας η εφαρμογή του μέτρου της μείωσης δημοτικών τελών 2024 για τις ευπαθείς ομάδες (ΑμεΑ από 50% αναπηρία και πάνω, πολύτεκνες – τρίτεκνες – μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια άνεργοι, άποροι).

 

Δεν ξεχνάμε τις εξωφρενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη του 2024 (από 60% έως 150%), που επέβαλε η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας σε όλους τους δημότες.

 

Ωστόσο, μετά από τις προτάσεις της παράταξής μας, ο Δήμος Καβάλας αποφάσισε σημαντικές μειώσεις στα δημοτικά τέλη που θα πληρώσουν οι ευπαθείς ομάδες και κυρίως κατάργησε τα εισοδηματικά κριτήρια σε όλες τις ευπαθείς ομάδες.

 

Καλούμε φορείς και δημότες να συμμετέχουν στην προσπάθεια να διαφημιστεί το μέτρο αυτό, ώστε να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι και να ωφεληθούν οι δημότες που έχουν ανάγκη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται:

 

 

στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας

  • Τηλέφωνα: 2513 503 374, 2513 503 375
  • Email διεύθυνση: [email protected]

 

 

στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας

  • Τηλέφωνο: 2513 500 073

Email διεύθυνση: [email protected]